[CDB] Fade Header

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Anti-Spam Guide
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
girello
Registered User
Posts: 169
Joined: Tue Mar 30, 2010 8:53 am
Location: italia
Contact:

Re: [RC] Fade Header

Post by girello »

Hi
i have installed this ext but i see only first image
why?
this is my site
http://www.photogirello.it/forummn

tnx
http://www.photolandia.net
version phpbb 3.2
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC] Fade Header

Post by cece74 »

Editing the file be careful that the last image has NOT comma:

Code: Select all

               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
                  
EDIT:
Translate in Italian:
L'ultima immagine NON deve avere la virgola finale.
User avatar
girello
Registered User
Posts: 169
Joined: Tue Mar 30, 2010 8:53 am
Location: italia
Contact:

Re: [RC] Fade Header

Post by girello »

i use original file, only changed image inside...

Code: Select all

<!-- INCLUDECSS @sanfi_fadeheader/fadeheader.css -->


<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
            
            var imgArr = new Array( // path immagini
               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
               );
               
            var preloadArr = new Array();
            var i;
            
            /* preload immagini*/
            for(i=0; i < imgArr.length; i++){
               preloadArr[i] = new Image();
               preloadArr[i].src = imgArr[i];
            }
            
            var currImg = 1;
            var intID = setInterval(changeImg, 10000); // l' immagine cambia ogni: in millisecondi /
            
            function changeImg(){
               $('.headerbar').animate({opacity: 0}, 1, function(){
                  $(this).css('background','url(' + preloadArr[currImg++%preloadArr.length].src +')');
               }).animate({opacity: 1}, 1000);
            }
 
         });
</script>
<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
and fade header

Code: Select all

@media screen and (min-width: 800px){
.headerbar  {
       background: url(./images/header.jpg);
	margin-bottom: 4px;
        height: 290px;
	width: 1190px;

now i have disable, remove, clear all and reinstall original ext.
but i have problem again... damn it is a good extension for me.... help me :D
http://www.photolandia.net
version phpbb 3.2
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC] Fade Header

Post by cece74 »

ok I understand the problem


do so :

find and delete all

Code: Select all

{ROOT}
Last edited by cece74 on Fri Jan 23, 2015 11:05 am, edited 1 time in total.
User avatar
girello
Registered User
Posts: 169
Joined: Tue Mar 30, 2010 8:53 am
Location: italia
Contact:

Re: [RC] Fade Header

Post by girello »

work!!!!!!!!!! tnx Cece!!!
http://www.photolandia.net
version phpbb 3.2
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC] Fade Header

Post by cece74 »

girello wrote:work!!!!!!!!!! tnx Cece!!!

thanks , I will release a fix as soon as possible
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC] Fade Header

Post by cece74 »

version 1.0.3 released

used INCLUDESSJS and correct bugs :D
User avatar
uruguayito
Registered User
Posts: 266
Joined: Mon Dec 13, 2010 2:46 pm
Location: Montevideo - Uruguay

Re: [RC] Fade Header

Post by uruguayito »

girello wrote:i use original file, only changed image inside...

Code: Select all

<!-- INCLUDECSS @sanfi_fadeheader/fadeheader.css -->


<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
            
            var imgArr = new Array( // path immagini
               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
               );
               
            var preloadArr = new Array();
            var i;
            
            /* preload immagini*/
            for(i=0; i < imgArr.length; i++){
               preloadArr[i] = new Image();
               preloadArr[i].src = imgArr[i];
            }
            
            var currImg = 1;
            var intID = setInterval(changeImg, 10000); // l' immagine cambia ogni: in millisecondi /
            
            function changeImg(){
               $('.headerbar').animate({opacity: 0}, 1, function(){
                  $(this).css('background','url(' + preloadArr[currImg++%preloadArr.length].src +')');
               }).animate({opacity: 1}, 1000);
            }
 
         });
</script>
<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
and fade header

Code: Select all

@media screen and (min-width: 800px){
.headerbar  {
       background: url(./images/header.jpg);
	margin-bottom: 4px;
        height: 290px;
	width: 1190px;

now i have disable, remove, clear all and reinstall original ext.
but i have problem again... damn it is a good extension for me.... help me :D
I have same problem ...an I use original ext with images included ... and I have install
cece74 wrote:version 1.0.3 released

used INCLUDESSJS and correct bugs :D

???
I speak spanish
Sorry for my bad english
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

you probably have the forum in a subfolder

download the new version

http://test.edu.jetzt/fadeheader.zip

open the file and edit fade.js

find

Code: Select all

'/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
replace

Code: Select all

'/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
    '/yoursubfolder/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
    '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
    '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'

Obviously you will need to change / yoursubfolder /
with the name of your subfolder
Last edited by cece74 on Fri Jan 23, 2015 4:04 pm, edited 1 time in total.
User avatar
uruguayito
Registered User
Posts: 266
Joined: Mon Dec 13, 2010 2:46 pm
Location: Montevideo - Uruguay

Re: [RC1] Fade Header

Post by uruguayito »

you right cece74 :mrgreen:

works perfect!

thanks :good
I speak spanish
Sorry for my bad english
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

uruguayito wrote:you right cece74 :mrgreen:

works perfect!

thanks :good
are happy about this :D :D
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Yes, all the ones you want. Remember that in the script the last image should not have the final comma
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Fix ver 1.0.4
User avatar
girello
Registered User
Posts: 169
Joined: Tue Mar 30, 2010 8:53 am
Location: italia
Contact:

Re: [RC1] Fade Header

Post by girello »

It is possible to make sure that the images are reduced according to the mode of display ? example , PCs, tablets , smartphones
tnx cece
http://www.photolandia.net
version phpbb 3.2
Locked

Return to “Extensions in Development”