[CDB] Thanks for posts

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Locked
rxu
Extensions Development Team
Posts: 3004
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Sat Apr 11, 2015 4:27 am

pink86wt wrote:I'm using Artodia Simplicity and it don't seems to show the right Thanks icon
The same issue probably viewtopic.php?p=14028616#p14028616

pink86wt
Registered User
Posts: 72
Joined: Thu Apr 28, 2011 1:30 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by pink86wt » Sat Apr 11, 2015 10:09 am

That worked for me too, thanks!

MaFeSa
Registered User
Posts: 174
Joined: Wed Feb 11, 2009 7:48 am

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by MaFeSa » Sun Apr 12, 2015 9:17 am

Thanks, great extension ;)

adfd
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Apr 12, 2015 10:05 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by adfd » Sun Apr 12, 2015 10:08 pm

Hello,

thanks a lot for converting :)

I would like to start using this on my production board slowly, do you think it's stable enough? I tried a local installation of the current 3.1 forum and your github master and everything is running smoothly as far as I can tell.

Cheers
Oliver

xplod
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:35 am

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by xplod » Mon Apr 13, 2015 6:43 am

I had a strange bug, which I have traced back to this extension ( I hope this is the right place to mention it, I didn't find a support forum):

Any user in the forum was able to see the quick moderation button, and therefore check the IP addresses of the authors, or mark threads as important, ...

This was caused by the "Can delete list of thanks" entry in the moderator's rights panel -> it was always set to yes, and I wasn't able to remove it ( either by selecting no nor never).

User avatar
Galixte de EzCom
Registered User
Posts: 1041
Joined: Mon Oct 04, 2004 11:14 pm
Location: France
Name: Raphaël M.
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Galixte de EzCom » Mon Apr 13, 2015 2:35 pm

Communau EzCom
📖 « Traductions d’extensions & styles pour phpBB 3.1.x & 3.2.x ».
📋 Lists of all extensions identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
📋 Lists of all styles identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
Image Tu as un forum et tu veux aussi un site web ? Regarde par ici.

User avatar
Electrix
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Apr 13, 2015 10:21 am
Location: Czech Republic

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Electrix » Wed Apr 15, 2015 10:35 am

Thanks so much for this extension! Below I'm attaching czech translation for version 2.0.2.

https://mega.co.nz/#!wdowDJRB!SsSGzj64Q ... g2cX1vsCn8
„Only a life lived for others is a life worthwhile.“[A. Einstein]

Dkell
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Feb 21, 2015 7:50 pm
Location: Ireland
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Dkell » Wed Apr 15, 2015 12:40 pm

rxu wrote:
pink86wt wrote:I'm using Artodia Simplicity and it don't seems to show the right Thanks icon
The same issue probably viewtopic.php?p=14028616#p14028616
I'm having the same issue, am using Komi Design Subway theme, I created a folder called Subway in the styles folder and copied in the replacement code to the .css file, the button is still showing up as a blank.

t4ump
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Apr 04, 2015 12:18 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by t4ump » Wed Apr 15, 2015 1:11 pm

Electrix wrote:Thanks so much for this extension! Below I'm attaching czech translation for version 2.0.2.

https://mega.co.nz/#!wdowDJRB!SsSGzj64Q ... g2cX1vsCn8
OP češtin. "tito"

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3004
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Wed Apr 15, 2015 1:32 pm

Dkell wrote:I'm having the same issue, am using Komi Design Subway theme, I created a folder called Subway in the styles folder and copied in the replacement code to the .css file, the button is still showing up as a blank.
Sorry, but as that style is not free I'm unable to track down the compatibility issue. The link given for Artodia styles could be useless as Komi Subway seems to be coded on the different base.

Dkell
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Feb 21, 2015 7:50 pm
Location: Ireland
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Dkell » Wed Apr 15, 2015 2:33 pm

rxu wrote:
Dkell wrote:I'm having the same issue, am using Komi Design Subway theme, I created a folder called Subway in the styles folder and copied in the replacement code to the .css file, the button is still showing up as a blank.
Sorry, but as that style is not free I'm unable to track down the compatibility issue. The link given for Artodia styles could be useless as Komi Subway seems to be coded on the different base.
Okay, thanks for the response, I'll try it again.

adfd
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Apr 12, 2015 10:05 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by adfd » Wed Apr 15, 2015 2:53 pm

Hi,
xplod wrote:Any user in the forum was able to see the quick moderation button, and therefore check the IP addresses of the authors, or mark threads as important, ...
I can't reproduce this with dev versions of phpbBB and the extension. Are you sure this is reproducable and not caused by another extension?

Can you give a few more details? I would like to be able to reproduce it, if it really is a problem, as this would be a showstopper to use it in production.

Cheers

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3004
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Wed Apr 15, 2015 3:02 pm

adfd wrote:if it really is a problem, as this would be a showstopper to use it in production.
Just as a side note, it would be wise to avoid using development quality extensions on production servers.

User avatar
Electrix
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Apr 13, 2015 10:21 am
Location: Czech Republic

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Electrix » Thu Apr 16, 2015 6:26 am

t4ump wrote:OP češtin. "tito"
Seems like you have just learned someting new. See http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=tento for more ;).

Edit: Sorry for OT, it was supposed to be PM.
„Only a life lived for others is a life worthwhile.“[A. Einstein]

User avatar
zpintar
Registered User
Posts: 30
Joined: Fri Jan 18, 2013 8:51 am
Location: Croatia
Name: Žarko Pintar
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by zpintar » Thu Apr 16, 2015 8:34 am

Some bugs:
  • In Artodia themes wrong icon is shown (gear) on Thanks button in post
  • If you set in configuration some other stars for ratings then gold (exp. blue or squares), in posts will always be shown gold stars.

Locked

Return to “Extensions in Development”