How to disble cache for a mod ?

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
forforce
Registered User
Posts: 323
Joined: Fri Oct 04, 2013 7:57 am
Contact:

How to disble cache for a mod ?

Post by forforce » Sun Jun 28, 2015 10:46 am

Hi, I have a mod installed that updates informations frequently on my pages but because it`s being cached, you need to clear the browser cache from time to time to see the updated info. Can you please help ? Thank you.
https://www.cumseface.eu , We have tutorials for everything / Te ajutam se te descurci singur .

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16323
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: How to disble cache for a mod ?

Post by david63 » Sun Jun 28, 2015 10:53 am

To the best of my knowledge there is no mechanism in phpBB to clear the browser cache.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

forforce
Registered User
Posts: 323
Joined: Fri Oct 04, 2013 7:57 am
Contact:

Re: How to disble cache for a mod ?

Post by forforce » Sun Jun 28, 2015 11:28 am

Not to clear it...to tell the browser not to cache some files..
https://www.cumseface.eu , We have tutorials for everything / Te ajutam se te descurci singur .

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16323
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: How to disble cache for a mod ?

Post by david63 » Sun Jun 28, 2015 11:53 am

Try Googling "disable browser cache in php".

As I said this is not a phpBB facility.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

forforce
Registered User
Posts: 323
Joined: Fri Oct 04, 2013 7:57 am
Contact:

Re: How to disble cache for a mod ?

Post by forforce » Thu Jul 02, 2015 2:29 pm

I could not find anything to help me . :( Ok, maybe someone can help. I have this mod installed: http://lkozma.net/blog/phpbb-recent-posts-widget/ (I can`t find the author for support) , is working fine in my sidebar but the problem is that if I have new topics, they don`t show, only if I clear the browser cache (ctrl+F5). I have no idea why :(
Can somebody help ?
https://www.cumseface.eu , We have tutorials for everything / Te ajutam se te descurci singur .

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21318
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket - definitely

Re: How to disble cache for a mod ?

Post by Mick » Thu Jul 02, 2015 2:49 pm

As you are aware there's no MOD support in these forums and no support is available here for MODs not obtained from this site or for MODs marked as abandoned.
3.0.x Support Forum wrote:Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
forforce wrote:I can`t find the author for support
There's an email address on that blog.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”