Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 3:16 am

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.3
What is your board's URL? No answer given
Who do you host your board with? InstaFree
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? Yes
What extensions do you have installed? Advanced BBCode Box 3.2.1
Ban Hammer 1.0.8
Collapsible Forum Categories 1.0.3
User Recent Activity 2.1.0
What styles do you currently have installed? Prosilver
What language(s) is your board currently using? British English
Which database type/version are you using? I Don't Know
What is your level of experience? New to PHP but not phpBB
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? I first noticed the problem the second I installed the board.
Please describe your problem. Didn't get the progress bar I'd gotten on previous installs, then when I clicked Take me to ACP, the send statistical information page was all f***ed up. I ctrl+F5'd but then got the attached image the first time I went to the board index. I keep ctrl+f5ing but it's happening a lot when I install an extension and go back to the index page to start testing it out.
Generated by SRT Generator
Capture.PNG

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66477
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Sep 29, 2018 3:19 am

that is usually caused by an out of date style.
did you really download the full package from here for 3.2.3 ?

go ahead and download it and unzip it on your computer then upload all the included files/folders to your server except for the config.php file and the folder named install

purge the cache and refresh your browser and see what happens.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 3:24 am

Lumpy Burgertushie wrote:
Sat Sep 29, 2018 3:19 am
that is usually caused by an out of date style.
did you really download the full package from here for 3.2.3 ?

go ahead and download it and unzip it on your computer then upload all the included files/folders to your server except for the config.php file and the folder named install

purge the cache and refresh your browser and see what happens.

robert
I downloaded it directly from the downloads tab on this site. So it can't be an out-of-date style problem.

EDIT: I used to have a 3.1 board at domainname/board I started experimenting with 3.2 by uploading it to domainname/board2 Then I decided to get rid of the 3.1 board and just keep the 3.2 So I deleted both the "board" and the "board2" folders, deleted my database and user, set up a new database and user with the same names as the old two, created a new "board" folder, and uploaded 3.2 to that. I noticed no css display errors at all when I was just experimenting with 3.2 in the "board2" folder, but now I've uploaded it to a new "board" folder, I'm getting these errors.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66477
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Sep 29, 2018 5:05 am

use your ftp. find the cache folder and remove everything from it except for the index and htaccess files.

refresh your browser by shift+reload or ctrl+f5 a couple of times.

see what happens.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 11:25 am

Lumpy Burgertushie wrote:
Sat Sep 29, 2018 5:05 am
use your ftp. find the cache folder and remove everything from it except for the index and htaccess files.

refresh your browser by shift+reload or ctrl+f5 a couple of times.

see what happens.

robert
OK, thanks. I've done that. I'll see now how it goes and post back if there's still a problem.

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 12:35 pm

It happened again. I disabled an extension, deleted its data, then re-enabled it, and when I went back to the board index, I got the same error.

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3359
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by janus_zonstraal » Sat Sep 29, 2018 12:39 pm

What extension?
Sorry! My English is bat ;) !!!

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 12:41 pm

janus_zonstraal wrote:
Sat Sep 29, 2018 12:39 pm
What extension?
Advanced BBCode Box 3.2.1

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21309
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket - definitely

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Mick » Sat Sep 29, 2018 12:46 pm

To receive extension support please visit our Extensions Database and post in the specific extension's designated support area. The link to the support area for each released extension is also available in the first post of each released extension listed in the [3.2.x] Extension Database Releases forum. For extensions still in development (not recommended for a live board) support is in that extensions's topic in the Extensions in Development forum.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3359
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by janus_zonstraal » Sat Sep 29, 2018 12:50 pm

And if you use a different browser?
Sorry! My English is bat ;) !!!

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 12:56 pm

Mick wrote:
Sat Sep 29, 2018 12:46 pm
To receive extension support please visit our Extensions Database and post in the specific extension's designated support area. The link to the support area for each released extension is also available in the first post of each released extension listed in the [3.2.x] Extension Database Releases forum. For extensions still in development (not recommended for a live board) support is in that extensions's topic in the Extensions in Development forum.
You don't understand. I was getting these display errors the moment I installed the board, even before I'd installed any extensions. And it can't be a particular extension that's causing a problem as this is happening with, I think, every extension I install.

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 12:57 pm

janus_zonstraal wrote:
Sat Sep 29, 2018 12:50 pm
And if you use a different browser?
I'll give that a try.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21309
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket - definitely

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Mick » Sat Sep 29, 2018 12:57 pm

Then please explain that next time. The issue in the image with all the drop downs open is symptomatic of a wrong style version.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 12:58 pm

Mick wrote:
Sat Sep 29, 2018 12:57 pm
Then please explain that next time.
What are you talking about?! I explained my problem very clearly in the first post!

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21309
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket - definitely

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Mick » Sat Sep 29, 2018 1:02 pm

You did, along with other stuff, my apologies. Are you certain the style is correct because whenever we've seen drop downs like that it's been because of the style version?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Locked

Return to “[3.2.x] Support Forum”