[DEV] Post Love

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
ivailo95
Registered User
Posts: 704
Joined: Tue Sep 05, 2017 8:00 am
Location: Bulgaria
Name: Ivailo
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by ivailo95 » Thu Feb 21, 2019 5:45 pm

i have problem with this ext
doesn't show me option for clicking love this post
im with digi style and 3.2.3 version
https://prnt.sc/moa35z
https://prnt.sc/moa3jj
look at the given picture

User avatar
Ksuha
Registered User
Posts: 19
Joined: Fri Feb 22, 2019 6:02 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by Ksuha » Fri Mar 01, 2019 1:58 pm

El_Lagarto wrote:
Thu Feb 14, 2019 3:00 pm
Tin Soldier wrote:
Sat Feb 02, 2019 7:46 pm
jefmcg wrote:
Sat Feb 02, 2019 6:23 pm
Tin Soldier wrote:
Sat Feb 02, 2019 2:44 pm
Tried installing on 3.2.5. and while I see settings available on the extensions tab after being enabled, I see no integration on the board. No like options on any posts. Is there an issue with 3.2.5. or am I missing something?
I've had it working for several versions, including 3.2.5. Nothing broke when I upgraded from 3.2.4.

Sorry I can't be more helpful.
Thanks.

Well, I've enabled and disabled, deleted and reinstalled, and not seeing the buttons on posts, nor index info on likes (I don't want the latter, mind you. I'd disable that). Not sure if there's a conflict with another extension, or what.
I'm in the same boat. Not a permissions issue, as there are no permissions to set. I do see a small "x" at the lower right hand corner of every post, but it doesn't do anything.
just installed, the result is a cross! how to decide? help please!

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3269
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by janus_zonstraal » Fri Mar 01, 2019 3:32 pm

A cross??
Sorry! My English is bat ;) !!!

User avatar
Ksuha
Registered User
Posts: 19
Joined: Fri Feb 22, 2019 6:02 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by Ksuha » Sat Mar 02, 2019 5:06 pm

Yes
Image

ivailo95
Registered User
Posts: 704
Joined: Tue Sep 05, 2017 8:00 am
Location: Bulgaria
Name: Ivailo
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by ivailo95 » Sat Mar 02, 2019 6:18 pm

Ksuha wrote:
Sat Mar 02, 2019 5:06 pm
Yes
Image
but why looks that? o.o :shock: :o :roll: :?:
https://i.imgur.com/S7y6th4.png

User avatar
Ticinoforum
Registered User
Posts: 16
Joined: Sat Mar 02, 2019 9:19 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by Ticinoforum » Sat Mar 02, 2019 9:24 pm

Hello,

I just found this mod today and try to insall on my board.
Same issue, on post I just a "x".
PHPBBS at last version, 3.2.5 and the "postlove" from master git repo 2.0.0-a2.

Any suggestion?
Ticino Forum 4.0
ADMINISTRATOR
https://www.ticinoforum.info

dyates63
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Jun 29, 2018 6:28 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by dyates63 » Mon Mar 04, 2019 7:44 am

I'm having trouble with the alignment of the heart image and 'x'. I saw a post from about 5 years ago where a poster said it was a Chrome issue. The author said that he had fixed that. However, I'm using the post love version for PHPbb 3.2. The poster back then recommended a fix and provided code but didn't share what file in which to edit the code. Any ideas?

Image


Volksdevil wrote:
Sun Aug 17, 2014 9:02 pm
Thanks for looking :)

Weird, for me in Chrome I see a misalignment. If I look at the code produced I see:
<div style="float: right;">
<span title="" style="font-size: 1.3em; vertical-align: top;" id="like_94">0</span>
<span style="font-size: 1.3em; vertical-align: top;">x </span>
[color=#FF0000]<a href="./app.php/postlove/togle/94" data-ajax="togle_love"><span class="like" id="likeimg_94"></span></a>[/color]</div>


And If I change it around to this (Moving the link above the <spans> it shows just fine (Aligned)

<div style="float: right;">
[color=#FF0000]<a href="./app.php/postlove/togle/94" data-ajax="togle_love"><span class="like" id="likeimg_94"></span></a>[/color]
<span title="" style="font-size: 1.3em; vertical-align: top;" id="like_94">0</span>
<span style="font-size: 1.3em; vertical-align: top;">x </span>
</div>

ivailo95
Registered User
Posts: 704
Joined: Tue Sep 05, 2017 8:00 am
Location: Bulgaria
Name: Ivailo
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by ivailo95 » Mon Mar 04, 2019 7:50 am

i use opera browser and have same problem

User avatar
Ksuha
Registered User
Posts: 19
Joined: Fri Feb 22, 2019 6:02 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by Ksuha » Mon Mar 04, 2019 8:39 am

The author was on the forum on 28 February, but the subject does not respond, weird... :?:

User avatar
Ksuha
Registered User
Posts: 19
Joined: Fri Feb 22, 2019 6:02 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by Ksuha » Wed Mar 06, 2019 12:14 pm

News: I'm on the forum have 2 profile admin and user. Now, I can see the cross only when stay in the admin profile. In user profile is heart and there is a chance to click. The notification to whom it clicked. Stay it? At least someone can press...

ivailo95
Registered User
Posts: 704
Joined: Tue Sep 05, 2017 8:00 am
Location: Bulgaria
Name: Ivailo
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by ivailo95 » Wed Mar 06, 2019 5:24 pm

i also have two profiles,but i see cross when im in admin user and normal user, how can i fix it?

dyates63
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Jun 29, 2018 6:28 pm

Re: [DEV] Post Love

Post by dyates63 » Thu Mar 07, 2019 2:10 pm

Same here. When I'm in my admin profile the 'x' or cross looks correctly lined up. When I'm in a user profile it is mis-aligned. Why would it be different for the admin profile? I know the author is taking a sabbatical on working on this extension. That's okay. I just when to know where the code by Volksdevil (or similar code) that I posted earlier, is located?

User avatar
deepndark
Registered User
Posts: 289
Joined: Thu Nov 03, 2011 12:48 pm
Location: Finland
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by deepndark » Sat Mar 16, 2019 6:36 pm

Hi, I upladed the files as ext/anavaro/postlove-master/ and it doesn't appear in customize page, anyone cares to quess that why?

User avatar
canonknipser
Registered User
Posts: 1995
Joined: Thu Sep 08, 2011 4:16 am
Location: Germany
Name: Frank Jakobs
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by canonknipser » Sat Mar 16, 2019 8:49 pm

dismiss -master
ext/anavaro/postlove/
Greetings, Frank
phpbb.de support team member
English is not my native language - no support via PM or mail
New arrival - Extensions and scripts for phpBB

ivailo95
Registered User
Posts: 704
Joined: Tue Sep 05, 2017 8:00 am
Location: Bulgaria
Name: Ivailo
Contact:

Re: [DEV] Post Love

Post by ivailo95 » Sat Mar 16, 2019 11:35 pm

To everyuser who have problem with this extension and just see the "X" down in topic just clear the caches and cookies !

Post Reply

Return to “Extensions in Development”