Custom smileys not being parsed after upgrade to 3.3.0

Get help with installation and running phpBB 3.3.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
JanSkinnerup
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 08, 2020 10:06 pm

Custom smileys not being parsed after upgrade to 3.3.0

Post by JanSkinnerup »

Hi

I'm have a little problem with custom added smileys. They worked fine on 3.2.8 and prior to that. But after upgrading to 3.3.0 they only show on old posts - ie. posts from before the upgrade.

All my custom added smileys have a smiley code in the form of [smileyname].
Old posts - no problem. They show smileys fine. But adding a new post or a reply, and it just shows [smileyname] - so not changing it to the actual smiley.

I found that if I change the short code to another format, say -smileyname- instead, it works fine for new posts... but breaks smileys in all old posts :roll:

So it seems like 3.3.0 can't figure out how to parse my smileycode if it's in brackets.

Any ideas?
User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 15513
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: Custom smileys not being parsed after upgrade to 3.3.0

Post by 3Di »

Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
:studio_microphone: Premium extensions @ The Studio
JanSkinnerup
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 08, 2020 10:06 pm

Re: Custom smileys not being parsed after upgrade to 3.3.0

Post by JanSkinnerup »

Awesome :-)
Post Reply

Return to “[3.3.x] Support Forum”