2.0.20;quote function out of order-FIXED

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
gansert
Registered User
Posts: 581
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:48 pm
Location: KÖLN, GERMANY
Contact:

2.0.20;quote function out of order-FIXED

Post by gansert » Sat Apr 08, 2006 10:41 pm

hi,

since updating to.2.20 the quote thing doesnT work correct if s.o. wants to reply in the forum.

how comes and how can I fix that it is shown correct again?
Last edited by gansert on Sun Apr 09, 2006 10:18 am, edited 2 times in total.

gansert
Registered User
Posts: 581
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:48 pm
Location: KÖLN, GERMANY
Contact:

Post by gansert » Sun Apr 09, 2006 8:54 am

I noticed that some users who reply to a topic by quoting are shown correct..

but only 2 users can still do that. Guest and even myself quote doensT work!!
I donT get it.

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Apr 09, 2006 8:59 am

it appears to be a bug in the script.... i can give you a tempry fix and this is not official, just a working tempory fix!



open includes/functions_post.php

Find

Code: Select all

$message = addslashes($message)
after add

Code: Select all

$message = str_replace('"', '\\"', $message);
Image

gansert
Registered User
Posts: 581
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:48 pm
Location: KÖLN, GERMANY
Contact:

Post by gansert » Sun Apr 09, 2006 9:54 am

karlsemple wrote: it appears to be a bug in the script.... i can give you a tempry fix and this is not official, just a working tempory fix!



open includes/functions_post.php

Find

Code: Select all

$message = addslashes($message)
after add

Code: Select all

$message = str_replace('"', '\\"', $message);


YOU KICK ASS

THX
:wink:

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Apr 09, 2006 9:56 am

please not that this is not official and as soon as the fix is released for this bug you will have to undo this change and do the official fix! and please read the rules in relation to posting large text ;) http://www.phpbb.com/phpBB/rules.php#rule1g
Image

bihas
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Dec 13, 2005 7:56 pm

Post by bihas » Sun Apr 09, 2006 10:03 am

thanks for this support. i also have this same problem. let me try this code

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Apr 09, 2006 10:05 am

take note of my last post though! i technically advise against doing this, you would be best turning html off and waiting for the official fix!
Image

gansert
Registered User
Posts: 581
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:48 pm
Location: KÖLN, GERMANY
Contact:

Post by gansert » Sun Apr 09, 2006 10:12 am

I am quite sure this will be the official release; works just perfect 8)

anyway, I am looking out for that official thing if itS published sum day

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”