table row color not coloring posts

This forum is now closed. Please ask all styles-related questions in the phpBB 3.0 Styles Support & Discussion Forum.
Locked
User avatar
Soliloquy
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jan 04, 2006 6:43 am
Contact:

table row color not coloring posts

Post by Soliloquy » Fri Dec 22, 2006 6:31 am

I'm trying to finish a Christmas template for my site, but though I've changed "Table Row Colour 1" and "Table Row Colour 2" the background for the posts on viewtopic is always white. The colors show up fine on the forum index though, and they're on the stylesheet when I view source. I've tried it with "row1" and "row2" in Table Cell Class 1 and 2, but it still doesn't change. What am I doing wrong here?

You can find the forum in question here. Thanks for any ideas!

Michelle

User avatar
Soliloquy
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jan 04, 2006 6:43 am
Contact:

Post by Soliloquy » Fri Dec 22, 2006 6:34 am

Er, just realized I haven't made that template public yet. Well, just picture the standard viewtopic page where all posts are on a white background, but the borders of the table still retain the color I designated.

User avatar
Soliloquy
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jan 04, 2006 6:43 am
Contact:

Post by Soliloquy » Fri Dec 22, 2006 6:41 am

Aaaaand I have just solved my own problem... row1 and row2 go in the boxes to the right, I guess. So, uh, please disregard this entire thread. :oops:

Locked

Return to “[2.0.x] Styles Development & Discussion”

cron