Multiple BBCode MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
140
59%
Very Good
35
15%
Good
18
8%
Fair
6
3%
Poor
38
16%
 
Total votes: 237

RexxCrow
I've Been Banned!
Posts: 122
Joined: Mon May 29, 2006 10:43 pm

Post by RexxCrow »

This link should help you out:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... a4b8caac39


Also those #'s take those out they are not be included in your code, they are comment lines and are not valid script commands.

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51937
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

Alabaster wrote: Ok....whats wrong with this code?


Well... to start with, I can see two "addbbcode16" name tags in there. Apparently you have conflicting mods, since there should be only one object with each name.

cwalk.nl
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:03 pm

Post by cwalk.nl »

My forum is phpBB 2.0.22 and if i instal your mod I can't post
Pleaze help me !
I think that the problem is in posting.php

Faythefaerie
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Feb 19, 2007 11:55 pm
Contact:

Post by Faythefaerie »

I tried to install this mod with easymod and I get these errors:

Warning

IN-LINE FIND FAILED: In file [templates/subsilver/posting_body.tpl] could not find:

this.form.addbbcode18.options

MOD script line #207 :: FAQ :: Report


Error Detail

Critical Error

IN-LINE FINDFAILED: malformed script. A FIND was not previously performed.
MOD script line #233 :: FAQ :: Report


EasyMOD successfully processed the following commands:
Commands Processed
OPEN #66

posting.php

FIND #72

make_jumpbox(

AFTERADD #81

Multi_BBCode();


OPEN #86

privmsg.php

FIND #92

generate_smilies('inline', PAGE_PRIVMSGS);

AFTERADD #98

Multi_BBCode();


OPEN #103

includes/bbcode.php

FIND #107

$bbcode_tpl = null;

AFTERADD #111

// MULTI BBCODE-begin
function Multi_BBCode()
{
global $template, $lang;

// DO NOT CHANGE THIS ARRAY
$hotkeys = array('', 'd', 'e', 'g', 'h', 'j', 'k', 'm', 'n', 'r', 't', 'v', 'x', 'y', 'z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0');

//NOTE: the first element of each array must be '' Add new elements AFTER the ''
$EMBB_widths = array('') ;
$EMBB_values = array('') ;
for ($i=1; $i<count($EMBB_values); $i++)
{
// load BBcode MODs info
$val = ($i*2)+16 ;
$help_lang = ( !empty($lang['bbcode_help'][(strtolower($EMBB_values[$i]))]) ) ? $lang['bbcode_help'][(strtolower($EMBB_values[$i]))] : $lang['bbcode_help'][$EMBB_values[$i]];
$template->assign_block_vars('MultiBB', array(
'KEY' => $hotkeys[$i],
'NAME' => "addbbcode$val",
'HELP' => sprintf($help_lang, $hotkeys[$i]),
'WIDTH' => $EMBB_widths[$i],
'VALUE' => $EMBB_values[$i],
'STYLE' => "bbstyle($val)")
);
}
}
// MULTI BBCODE-end


OPEN #143

templates/subsilver/posting_body.tpl

FIND #149

f_help = "{L_BBCODE_F_HELP}";

AFTERADD #154

<!-- BEGIN MultiBB -->
{MultiBB.VALUE}_help = "{MultiBB.HELP}";
<!-- END MultiBB -->

FIND #161

name="addbbcode16"
</td>

AFTERADD #171

<!-- BEGIN MultiBB -->
<td><span class="genmed">
<input type="button" class="button" accesskey="{MultiBB.KEY}" name="{MultiBB.NAME}" value="{MultiBB.VALUE}" style="width: {MultiBB.WIDTH}px" onClick="{MultiBB.STYLE}" onMouseOver="helpline('{MultiBB.VALUE}')" />
</span></td>
<!-- END MultiBB -->

FIND #180

name="addbbcode18"

IN-LINE FIND #189

name="addbbcode18"

IN-LINE REPLACE #195

name="addbbcodefontcolor"

IN-LINE FIND #201

this.form.addbbcode18.options

IN-LINE REPLACE #207

this.form.addbbcodefontcolor.options

IN-LINE FIND #213

this.form.addbbcode18.selectedIndex

IN-LINE REPLACE #219

this.form.addbbcodefontcolor.selectedIndex

FIND #225

name="addbbcode20"


How to fix this?

eleni25
Registered User
Posts: 198
Joined: Wed Apr 26, 2006 10:30 am

Post by eleni25 »

hello. i want to put this mod in my forum. It's the first time. I don't have old version of this mod. What i can to do? Must put the first version? If yes where i can find the first version? thanks

activeangler
Registered User
Posts: 43
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:08 am

Help Help Help

Post by activeangler »

Hi All,

I will keep this short and to the point.

Basically, when the Multiple BB Code mod is installed the actual members posts dissapear and a blank page is evident.

Reason of installing Multiple BB Code is I would like to install the YOUTUBE mod.

I may be wrong, but is it mandatory that the Multiple BB Code mod has to be installed in order to make the Youtube Video BBCode work?

I am really desperate for assistance with this? Can someone please please please assist?

Regards

activeangler
Registered User
Posts: 43
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:08 am

Help Help Help

Post by activeangler »

Hi All,

I will keep this short and to the point.

Basically, when the Multiple BB Code mod is installed the actual members posts dissapear and a blank page is evident.

Reason of installing Multiple BB Code is I would like to install the YOUTUBE mod.

I may be wrong, but is it mandatory that the Multiple BB Code mod has to be installed in order to make the Youtube Video BBCode work?

If the Multiple BB Code is absolutely necessary, what is the latest Multiple BB Code out?

I am really desperate for assistance with this? Can someone please please please assist?



Regards

Poppante
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 24, 2007 2:03 pm

Post by Poppante »

Hello,

I have problem with

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
#  NOTE - the full line to look for is:
# make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx);
#
make_jumpbox(


# 
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
Multi_BBCode();
What's the result? Because make_jumpbox(Multi_BBCode();'viewforum.'.$phpEx);

is a mistake.
Should I put this lace?

Thaks, Poppy

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51937
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

"AFTER, ADD" means to put it on the next line. If it wanted it on the same line, it would have said "INLINE AFTER, ADD"

Poppante
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 24, 2007 2:03 pm

Post by Poppante »

Thanks

DeathsDesign
Registered User
Posts: 59
Joined: Sun Feb 11, 2007 6:20 pm

Post by DeathsDesign »

I have the mod installed an it works great, but it does not seem to show any of my buttons i added (gvideo, youtube) on the quick reply..is there a fix for that?

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51937
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

phpBB does not have a "quick reply".

DeathsDesign
Registered User
Posts: 59
Joined: Sun Feb 11, 2007 6:20 pm

Post by DeathsDesign »

ok since this is the thread for the multi bbcode mod, I am asking on here if there is a way to integrate the code so it will work with quick reply, which is already integrated into my board.

cul8r
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Feb 21, 2007 9:45 pm

Post by cul8r »

Great Mod. I was hesitant on switching to PPHBB before I found this mod. I am running the latest version of PHPBB. I am running CashMod, I am running birthdays mod, multiple BBcode mod, and L-C-R IMG and Text BBmod.

Here is my problem.

If somebody is not running firefox or IE7, the buttons are not displayed. THey are there, but the text is black on black. If they run IE7 or Firefox, all is well. Is this a known issue. I have not been able to find it anywhere.

Thank you in advance for ANY help.

SIncerely, Cul8r

User avatar
MikeR
Registered User
Posts: 436
Joined: Wed Jan 08, 2003 1:18 am
Location: California
Contact:

Post by MikeR »

Is there any support left for this mod? I see it hasn't been updated in almost 3 years, and phpBB has changed since then.

Just in case, here's my problem.

Code: Select all

#-----[ OPEN ]---------------------------------
# 
templates/subSilver/posting_body.tpl

#-----[ FIND ]---------------------------------
#
#  NOTE - the full line to look for is:
#					<select name="addbbcodefontcolor" 

onChange="bbfontstyle('[color=' + 

this.form.addbbcodefontcolor.options[this.form.addbbcodefontcolor.selectedIndex].value + 

']', '[/color]')" onMouseOver="helpline('s')">
#
	name="addbbcode18"

//+++++++WHAT I HAVE+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
//-------------------------------------------------------------------
 <select name="addbbcode18" onChange="bbfontstyle('[color=' + 

this.form.addbbcode18.options[this.form.addbbcode18.selectedIndex].value + ']', 

'[/color]');this.selectedIndex=0;" onMouseOver="helpline('s')">
Do I modify this line? becouse it is not the same as the one in the mod.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”