urgent help requested: url within code not working in php2

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

urgent help requested: url within code not working in php2

Post by MajorFreak » Mon Oct 21, 2002 4:54 pm

AAAAAAAAGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!
:cry:

please help me fix the "url within code" problem [edited out typo]! I thought it was just me, but i recently edited an old post from pre-php2 days without touching the "code" section at all and this happened:

http://umec.oesm.org/phpBB/viewtopic.php?t=267


*sniff*
Last edited by MajorFreak on Tue Oct 22, 2002 3:29 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ZoliveR
Former Team Member
Posts: 11899
Joined: Sun Jul 14, 2002 7:36 pm
Location: floating in the light, never forgotten

Post by ZoliveR » Tue Oct 22, 2002 10:19 am

Problem fixed or not? :?
No more Team Chocolate Member. I decided to leave, it's my choice. Thanks to all for all these years.
I'm always near if you need news of me. But no more support is given (private notification disabled)

User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

Post by MajorFreak » Tue Oct 22, 2002 3:28 pm

????????
what does it look like to you?

...

sorry, but that link i gave you should have been easy math to figure my darned thread's discomboobilated.

URL + CODE = NO WORKIE

it used to..had some old php1 threads that were just fine.


are you saying that thread i linked to you has no problems? ?? ! ?? ^_^;;

User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

Post by MajorFreak » Thu Oct 24, 2002 4:41 am

sorry folks for the bump, it's just i have zero free time at home. someone please help me out?

User avatar
ZoliveR
Former Team Member
Posts: 11899
Joined: Sun Jul 14, 2002 7:36 pm
Location: floating in the light, never forgotten

Post by ZoliveR » Sat Oct 26, 2002 11:41 am

Are the bbcode enabled in the Admin Panel/configuration and both in your profile?

If yes, try to reupload the bbcode.php from fresh package
No more Team Chocolate Member. I decided to leave, it's my choice. Thanks to all for all these years.
I'm always near if you need news of me. But no more support is given (private notification disabled)

User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

Post by MajorFreak » Wed Oct 30, 2002 5:39 pm

hmmmmmm...well, i'll do as you say but first i want to test if YOU folks can replicate the code combo successfully under php2

PLEASE NOTE THIS WORKED FINE UNDER PHP1

CANNONS

Code: Select all

            range   speed    dmg/sec   pwr/sec
[url=http://dmg0125k/life3.5/delay0.20/pwr0.15k/ammo1000/mass1000]Straker[/url]     3780    1080      625k

[url=http://dmg0450k/life2.0/delay0.40/pwr675k/ammo850/mass2000]Barrak[/url]      4000    2000     1125k     1688k
[url=http://dmg0250k/life3.0/delay0.25/pwr0.40k/ammo800/mass1800]Cobra[/url]       3240    1080     1000k
[url=http://dmg0360k/life3.8/delay0.30/pwr1k/ammo800/mass1200]Hammer[/url]      3306     870     1200k
[url=http://dmg0740k/life4.0/delay0.70/pwr2k/ammo250/mass1500]Landlord[/url]    3120     780     1057k
[url=http://dmg1080k/life4.5/delay1.00/pwr5k/ammo180/mass1650]Senator[/url]     4050     900     1080k

[url=http://dmg1360k/life2.2/delay0.80/pwr2040k/ammo200/mass1800]Hitman[/url]      5280    2400     1700k     2550k
[url=http://dmg1033k/life5.0/delay0.80/pwr3k/ammo120/mass1650]Peeler[/url]      4400     880     1291k
[url=http://dmg1500k/life5.0/delay0.80/pwr4k/ammo100/mass1650]Rasp[/url]        2750     550     1200k
ain't my problem, sir. might want to look into this cause it's very handy if one wants to use php instead of excel.

User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

Post by MajorFreak » Mon Nov 11, 2002 5:52 pm

*bump*

hey folks, see that above post? it worked in php1, and here's an example of a working copy (the below was created before php2, and wasn't touched since)

http://umec.oesm.org/phpBB/viewtopic.php?t=279

Please someone help. I'll keep checking back since it's kinda important for me to either fix it, or learn why the developers thought this code+url thing wasn't "cool"

thx, cya.

User avatar
supercool
Registered User
Posts: 639
Joined: Wed Jun 12, 2002 8:01 pm
Location: Somewhere south of hell

Post by supercool » Mon Nov 11, 2002 5:59 pm

range speed dmg/sec pwr/sec
Straker 3780 1080 625k

Barrak 4000 2000 1125k 1688k
Cobra 3240 1080 1000k
Hammer 3306 870 1200k
Landlord 3120 780 1057k
Senator 4050 900 1080k

Hitman 5280 2400 1700k 2550k
Peeler 4400 880 1291k
Rasp 2750 550 1200k
range speed dmg/sec pwr/sec
Straker 3780 1080 625k

Barrak 4000 2000 1125k 1688k
Cobra 3240 1080 1000k
Hammer 3306 870 1200k
Landlord 3120 780 1057k
Senator 4050 900 1080k

Hitman 5280 2400 1700k 2550k
Peeler 4400 880 1291k
Rasp 2750 550 1200k

Whats the problem?
If you do them using the code tags it is designed not to parse the URLs etc.
if ( $clue == 'none' ) { read ( sig & avatar rules | forum rules ) && search ( forums | google ) }
if ( $answer == 0 ) {
post->question }

User avatar
MajorFreak
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri May 31, 2002 1:26 pm
Location: BC, Canada
Contact:

Post by MajorFreak » Sat Nov 16, 2002 12:51 pm

uh huh. and that's because, "Stone Cold Said So!"? Then for what reason did they change their mind when they did the upgrade to php2? (for if you read my previous post and went to that link i gave you you'd see the old version works perfectly fine)
  • Is there an actually official dude around here that might possibly know why This used to work but not now?
And thanks for the input, but i do know it DOESN'T now.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests