Conversion progress does not run - help guys!

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
ab9db
Registered User
Posts: 212
Joined: Tue Apr 22, 2003 5:57 pm
Location: Swindon, UK
Contact:

Conversion progress does not run - help guys!

Post by ab9db » Mon May 21, 2007 7:42 pm

I have got through the pre-conversion stages without any hitches.

When I come to click the continue conversion button instead of running the conversion script I get a prompt to download index.php which is an empty file.

What's going wrong?
Last edited by ab9db on Mon May 28, 2007 4:25 pm, edited 1 time in total.

ab9db
Registered User
Posts: 212
Joined: Tue Apr 22, 2003 5:57 pm
Location: Swindon, UK
Contact:

Re: Conversion progress does not run

Post by ab9db » Tue May 22, 2007 12:07 pm

That was happening in Firefox browser.

Tried in IE and I get this:
Continue conversion
A previous conversion attempt has been determined. You are now able to choose between starting a new conversion or continuing the conversion.
Clicking continue previous attempt forwards here:

http://www.arsenal-land.co.uk/forums/in ... rows=18127

Which produces 'Page cannot be displayed' error.

Edit: Tried new conversion from IE and I get this url: http://www.arsenal-land.co.uk/forums/in ... &confirm=1

But again produces 'Page cannot be displayed' error.

Any ideas?

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16823
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Conversion progress does not run

Post by david63 » Tue May 22, 2007 2:31 pm

I have just tried both of the links above and I got the option to download. This is normally a server issue when it is under a high load. If it persists I would speak to your host about it.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

ab9db
Registered User
Posts: 212
Joined: Tue Apr 22, 2003 5:57 pm
Location: Swindon, UK
Contact:

Re: Conversion progress does not run

Post by ab9db » Tue May 22, 2007 10:49 pm

My hosts tell me their sever load is low, so that can't be the problem.

NOW I AM WORRIED!

No ideas guys?

ab9db
Registered User
Posts: 212
Joined: Tue Apr 22, 2003 5:57 pm
Location: Swindon, UK
Contact:

Re: Conversion progress does not run

Post by ab9db » Tue May 22, 2007 11:00 pm

ah, okay figured install files might have been dodgy or config.

So uploaded install and then a blank config and it ran the sequence.

Job done, it seems to be working few!

ab9db
Registered User
Posts: 212
Joined: Tue Apr 22, 2003 5:57 pm
Location: Swindon, UK
Contact:

Re: Conversion progress does not run

Post by ab9db » Mon May 28, 2007 3:47 pm

Well I did get something working, I am not sure how I got the script running but I realised the forum was only 80% complete conversion so I am trying again.

But no luck, it just keeps offering me to download index.php,

Hosts say it's not a server load issue, any ideas guys?

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”