[BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

Thank you for the awesome mod, however I am having some problems with it...

No errors, and I can even add the module and edit it in ACP, however I just dont see it appear in viewtopic... I have double checked my edited files.. but still I cant see it..
please, any help?
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

Can anyone please helpme? I really need an answer.. thank you
User avatar
LEW21
Registered User
Posts: 117
Joined: Sat Sep 24, 2005 11:51 am
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by LEW21 »

3.0.B1 is unsupported...
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

IM using 2.0 on RC5
User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by ChriZathens »

I have a small problem:

Quick posting is set to Yes from the ACP.
From UCP, when I set the 2 prefs of quick reply to Yes and press save everything seems to work OK..
But if I return there, I see them put to NO :!:
And no quick reply appears... :roll:

I refreshed cache and templates several times.
Can anyone help???

EDIT: OK, I found out what I was doing wrong..
Now it is working but I don't believe quick posting is shown as it should...Take a look...
Is there something else I did wrong?
Image
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

Thanks people, I got it to work, however Icouldn't get "Add Smilees" to... any ideas?

(When i click the button it just doesnt show anything)
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

OK there i Have another problem.. I tried to get rid of the corners-top/bottom spans but it appeared the same thing as chris did...
User avatar
LEW21
Registered User
Posts: 117
Joined: Sat Sep 24, 2005 11:51 am
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by LEW21 »

Sorry, but I will not support also 2.0 SE - it's buggy and I don't have time to support it.
callmepeter
Registered User
Posts: 164
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:53 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by callmepeter »

OK So.. both are not supported? =(
User avatar
LEW21
Registered User
Posts: 117
Joined: Sat Sep 24, 2005 11:51 am
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by LEW21 »

Yes.
Mike_PL
Registered User
Posts: 39
Joined: Sat Oct 22, 2005 3:30 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by Mike_PL »

I have this mod: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=548003 and it works excellent in my forum.
B7u3A
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 01, 2007 12:17 pm

Re: [BETA] Quick Posting MOD 3.0.B1

Post by B7u3A »

Is something like this for phpBB 2.0.23 ? Thank you
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”