Border?

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.0.
Ideas Centre
Locked
Ckyacer
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:02 am

Border?

Post by Ckyacer »

How do it edit this border? What's the class name and in what css file?

http://img246.imageshack.us/img246/3515 ... elpny7.jpg

Thanks in advance!

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Border?

Post by prototech »

It seems that you're using phpBB2... if not, then what style are you using?
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Ckyacer
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:02 am

Re: Border?

Post by Ckyacer »

Phpbb3, prosilver

Blink
Registered User
Posts: 21
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:17 pm

Re: Border?

Post by Blink »

I found it helpful to use Firebug with Firefox - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843

It allows you to see the class names in a page and also the relevant css properties. Then it's just a case of searching through the css files. It's usually, colours.css, common.css or content.css

Using that method I was able to modify prosilver with little difficulty.

efficacious
Registered User
Posts: 355
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:25 am
Location: 127.0.0.1

Re: Border?

Post by efficacious »

i have absolutley no problems just using FF and viewsource
GET YOUR OWN CUSTOM STYLE PM ME

Recent works:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=633545

Blink
Registered User
Posts: 21
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:17 pm

Re: Border?

Post by Blink »

efficacious wrote:i have absolutley no problems just using FF and viewsource
Well that's fantastic to hear.

efficacious
Registered User
Posts: 355
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:25 am
Location: 127.0.0.1

Re: Border?

Post by efficacious »

on the index_body.html page... search the code for this

LOGIN

look for the class="SOME CLASS"

one of those DIVS or TD or TABLES has the border attached to it using css most likely

and the above post is correct they would be most likely in "colours.css"

without a link to your board i can't tell yoiu exactly because that style is not a vanilla one
GET YOUR OWN CUSTOM STYLE PM ME

Recent works:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=633545

efficacious
Registered User
Posts: 355
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:25 am
Location: 127.0.0.1

Re: Border?

Post by efficacious »

Blink wrote:
efficacious wrote:i have absolutley no problems just using FF and viewsource
Well that's fantastic to hear.
lol
:?
GET YOUR OWN CUSTOM STYLE PM ME

Recent works:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=633545

Ckyacer
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:02 am

Re: Border?

Post by Ckyacer »

-_-
It comes up around forms though :\
Login forms, register, search???

gamercross
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Oct 26, 2007 9:03 am

Re: Border?

Post by gamercross »

Im having this problem too, it not just shows up around the login, but also the forms and the register form, it maybe the padding, it just i can't seem to find in the css where you can edit it, does anybody know?

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Border?

Post by prototech »

Can both of you provide a link to your board?
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Ckyacer
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:02 am

Re: Border?

Post by Ckyacer »

Dw I found out how to do it. Ill send Gamercross a Pm telling him how. Thanks for your help guys!
This can be closed.

Locked

Return to “[3.0.x] Styles Support & Discussion”