[ABD] User Reputation Points 0.3.1

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
swbfguy
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:26 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by swbfguy » Sun Aug 24, 2008 12:33 am

this is really weird. i put this on my little test site and it installed fine... then i added it to a working site and i can't get the modules to show up in the ACP under my .MODS tab :?:

Artack
Registered User
Posts: 312
Joined: Thu Feb 07, 2008 11:26 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by Artack » Sun Aug 24, 2008 12:55 am

If you delete user, but not user's messages, you can see errors

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3681: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3683: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3684: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3685: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)

kiran_n444
Registered User
Posts: 115
Joined: Mon May 21, 2007 9:42 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by kiran_n444 » Sun Aug 24, 2008 1:52 am

thanks for the mod, greatly appreciated

DJ Jonny
Registered User
Posts: 145
Joined: Sat Nov 10, 2007 10:58 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by DJ Jonny » Sun Aug 24, 2008 10:28 am

swbfguy wrote:this is really weird. i put this on my little test site and it installed fine... then i added it to a working site and i can't get the modules to show up in the ACP under my .MODS tab :?:
i have the same problem i have tryed makeing my own tabs aswell and i just carnt seem to get them to show :?: can any 1 help

drankur
Registered User
Posts: 271
Joined: Sat Dec 22, 2007 4:16 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by drankur » Sun Aug 24, 2008 1:19 pm

DJ Jonny wrote:
swbfguy wrote:this is really weird. i put this on my little test site and it installed fine... then i added it to a working site and i can't get the modules to show up in the ACP under my .MODS tab :?:
i have the same problem i have tryed makeing my own tabs aswell and i just carnt seem to get them to show :?: can any 1 help
they are not under .mods tab , see system> modules management

Barbatus
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Aug 21, 2008 8:53 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by Barbatus » Sun Aug 24, 2008 4:31 pm

Hmm, I must be missing something as it doesn't show on my test site.

It shows on ACP and in Groups, but onces I purge and refresh and check boards...Nothing there.

Anyone have any ideas? Much appreciated!


www.togguild.com/testforum

swbfguy
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:26 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by swbfguy » Sun Aug 24, 2008 7:33 pm

drankur wrote:
DJ Jonny wrote:
swbfguy wrote:this is really weird. i put this on my little test site and it installed fine... then i added it to a working site and i can't get the modules to show up in the ACP under my .MODS tab :?:
i have the same problem i have tryed makeing my own tabs aswell and i just carnt seem to get them to show :?: can any 1 help
they are not under .mods tab , see system> modules management
either i wasnt clear or you misunderstood. I'm adding the reputation modules to my .MODS tab. that's where i put new mods

DJ Jonny
Registered User
Posts: 145
Joined: Sat Nov 10, 2007 10:58 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by DJ Jonny » Sun Aug 24, 2008 10:10 pm

swbfguy wrote:
drankur wrote:
DJ Jonny wrote:
swbfguy wrote:this is really weird. i put this on my little test site and it installed fine... then i added it to a working site and i can't get the modules to show up in the ACP under my .MODS tab :?:
i have the same problem i have tryed makeing my own tabs aswell and i just carnt seem to get them to show :?: can any 1 help
they are not under .mods tab , see system> modules management
either i wasnt clear or you misunderstood. I'm adding the reputation modules to my .MODS tab. that's where i put new mods
When i am adding this mod into my acp i am adding it into a cataory called rep points not into the .mods catagory and it still doesnt show, i just dont no what to do i have tryed every way i can think of.

Italiano
Registered User
Posts: 9
Joined: Thu Nov 15, 2007 8:23 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by Italiano » Mon Aug 25, 2008 1:00 am

When is this MOD expected to be released?

swbfguy
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:26 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by swbfguy » Mon Aug 25, 2008 1:45 am

DJ Jonny wrote: When i am adding this mod into my acp i am adding it into a cataory called rep points not into the .mods catagory and it still doesnt show, i just dont no what to do i have tryed every way i can think of.
i feel your pain. like i said, the weird part for me is that i have it up on a test site, but i can't get it on my live board


UPDATE:

knowing that i have "can manage reputation point" set for myself, i was surprised to see that the permission mask says i "never" have it. Since i "never" have this permission set, I can't see the reputation modules.

so, knowing that my test site works correctly, I checked the database in acl_options and found that my auth_option_id for u_rp_give, u_rp_disable, u_rp_ignore, m_rp_moderate and a_reputation were in the 120 range.

I checked my live board and they were in the 160-170 range. So, i edited the table to reflect the 120 range and now it works. strange.

idiotnesia
Registered User
Posts: 509
Joined: Sun Jun 18, 2006 10:58 am
Location: www.phpbbindonesia.com
Name: Pungky Putra
Contact:

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by idiotnesia » Mon Aug 25, 2008 11:02 am

madtay wrote:idiotnesia - could you let me know where th form checks a comment has been submitted as currently its allowing rep to be given without a comment even though force comment option is selected in admin panel. Thanks :)
i found it as a bug, to fix it is very easy. Just add new language entry 'RP_NO_COMMENT' in languahe/en/mod/reputation_mod.php

i will fix it in the next release
Artack wrote:If you delete user, but not user's messages, you can see errors

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1464: Undefined index: reputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: hidereputation
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1465: Undefined index: reputation_text
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3681: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3683: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3684: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3685: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2976)
Another bug :(
It also happen when guest posts.
thank for reporting i will fix it in the next release

danswano
Registered User
Posts: 273
Joined: Sun Apr 06, 2008 10:43 pm

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by danswano » Mon Aug 25, 2008 11:38 am

I want to stop the negative points, isn't a feature in 0.2.0 or what ? help me please

madtay
Registered User
Posts: 328
Joined: Tue Jun 27, 2006 10:27 pm
Contact:

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by madtay » Mon Aug 25, 2008 11:58 am

idiotnesia wrote:
madtay wrote:idiotnesia - could you let me know where th form checks a comment has been submitted as currently its allowing rep to be given without a comment even though force comment option is selected in admin panel. Thanks :)
i found it as a bug, to fix it is very easy. Just add new language entry 'RP_NO_COMMENT' in languahe/en/mod/reputation_mod.php
Perfect thanks, added the language and it works great now :)

Cstsxyfry212
Registered User
Posts: 48
Joined: Thu Jul 31, 2008 2:24 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by Cstsxyfry212 » Mon Aug 25, 2008 3:29 pm

can you help me? this is my problem: i edited all the files. but when i put in the command in phpmyadmin, i just get errors like "this table already exists" and "this table doesnt exist." also, the modules dont show up after i add them to the acp and enable them. on top of all that, it doesnt show up in group permissions either.

also, its a new installation

thanks :D

swbfguy
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:26 am

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

Post by swbfguy » Mon Aug 25, 2008 4:20 pm

danswano wrote:I want to stop the negative points, isn't a feature in 0.2.0 or what ? help me please
a quick fix for what you're intending:

in viewtopic_body.html, you've already added

Code: Select all

<!-- IF postrow.POSTER_REPUTATION or postrow.REPUTATION_TEXT --><!-- IF postrow.S_REP_TEXT or postrow.S_REP_BOTH --><dd><strong>{L_RP_TOTAL_POINTS}:</strong> <!-- IF postrow.S_REP_TEXT --><a href="{postrow.U_VIEW_REP}">{postrow.REP_TEXT}</a><!-- ELSE -->{postrow.REP_TEXT}<!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF --><!-- IF postrow.S_REP_BLOCK or postrow.S_REP_BOTH --><dd><a href="{postrow.U_VIEW_REP}">{postrow.POSTER_REPUTATION}</a><dd><!-- ENDIF --><!-- IF S_REPUTATION --><dd><a href="{postrow.U_REPUTATION}"><img src="{T_IMAGES_PATH}reputation/add.png" title="{L_RP_ADD_POINTS}" alt="{L_RP_ADD_POINTS}" /></a><!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF -->
change to

Code: Select all

<!-- IF postrow.POSTER_REPUTATION or postrow.REPUTATION_TEXT --><!-- IF postrow.S_REP_TEXT or postrow.S_REP_BOTH --><dd><strong>{L_RP_TOTAL_POINTS}:</strong> <!-- IF postrow.S_REP_TEXT --><a href="{postrow.U_VIEW_REP}">{postrow.REP_TEXT}</a><!-- ELSE -->{postrow.REP_TEXT}<!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF --><!-- IF postrow.S_REP_BLOCK or postrow.S_REP_BOTH --><dd><a href="{postrow.U_VIEW_REP}">{postrow.POSTER_REPUTATION}</a><dd><!-- ENDIF --><!-- IF S_REPUTATION --><dd><a href="{postrow.U_REPUTATION}"><img src="{T_IMAGES_PATH}reputation/add.png" title="{L_RP_ADD_POINTS}" alt="{L_RP_ADD_POINTS}" /></a><!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF -->
then in reputation_body.html, find

Code: Select all

<dd><input type="radio" class="radio" name="point" value="1"<!-- IF POSITIVE --> checked="checked"<!-- ENDIF --> />{L_RP_POSITIVE} &nbsp; <input type="radio" class="radio" name="point" value="-1"<!-- IF not POSITIVE --> checked="checked"<!-- ENDIF --> />{L_RP_NEGATIVE}</dd>
and change to

Code: Select all

<dd><input type="radio" class="radio" name="point" value="1"<!-- IF POSITIVE --> checked="checked"<!-- ENDIF --> />{L_RP_POSITIVE}</dd>

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”