ACP problems

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Get Involved
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
themcman1
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:26 pm
Location: modx.prosilver.en.xsl

Re: ACP problems

Post by themcman1 » Wed Dec 10, 2008 1:17 pm

One of my mates also has this problem.

He can login fine in Safari but not in Firefox.

Have you tried other web browsers?

User avatar
blueray2048
Registered User
Posts: 324
Joined: Mon Sep 25, 2006 5:20 pm
Contact:

Re: ACP problems

Post by blueray2048 » Wed Dec 10, 2008 3:26 pm

For now, I have tested those browsers only mentioned above.

User avatar
mcdanielnc89
Registered User
Posts: 703
Joined: Tue Feb 06, 2007 10:49 pm
Location: Missouri
Contact:

Re: ACP problems

Post by mcdanielnc89 » Wed Dec 10, 2008 7:44 pm

It's working in IE for me, but not FF. I'm using FF3.0.4.

I cleared everything in firefox. its really weird, lol..

Now whenever i login to the ACP in FF, it jsut redirects me back to login to the ACP over and over agian.

User avatar
mcdanielnc89
Registered User
Posts: 703
Joined: Tue Feb 06, 2007 10:49 pm
Location: Missouri
Contact:

Re: ACP problems

Post by mcdanielnc89 » Thu Dec 11, 2008 3:39 am

I still haven't ffigured this out.. It works in IE. But just keep redirecting me to login with Firefox.

User avatar
mcdanielnc89
Registered User
Posts: 703
Joined: Tue Feb 06, 2007 10:49 pm
Location: Missouri
Contact:

Re: ACP problems

Post by mcdanielnc89 » Thu Dec 11, 2008 5:30 pm

Kay, i got it working. I had to run safemode in FF3 to find the problem..

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”