NV who was here?

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
wolfman24
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue Mar 07, 2006 12:07 pm

Re: NV who was here?

Post by wolfman24 » Fri May 29, 2009 1:39 pm

Marcbrz wrote:This MOD doesn't work.
This MOD works for everyone but you. Maybe posting some of your problems so that we can help you?

User avatar
girlintrouble
Registered User
Posts: 856
Joined: Fri Jan 25, 2008 8:35 pm
Location: UK

Re: NV who was here?

Post by girlintrouble » Fri May 29, 2009 2:36 pm

girlintrouble wrote:Oooops - must have had some trouble FTPing it, ok thats done and I refreshed the templates and cleared the cache and ran the install.
Now it says:

Who was here?

Update the "Who was here?" MOD

Any ideas?
My problem isnt sorted, any ideas anyone?

Bertrude
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Oct 04, 2008 2:18 pm

Re: NV who was here?

Post by Bertrude » Sat May 30, 2009 1:28 pm

installed this - did all edits - cleared all caches and refreshed styles etc - but it does not show up on site at all - nothing! :?

Ive double checked all edits are done and correctly - but still not there..
any ideas??

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen » Sat May 30, 2009 2:05 pm

Did you run the install/index.php?
No Support via PM

Bertrude
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Oct 04, 2008 2:18 pm

Re: NV who was here?

Post by Bertrude » Sat May 30, 2009 7:23 pm

yeah ran both of them - the one that shows the edits and the installation one - have again checked codes and all seem to be as they should be :?
Could really do with this mod too :|

User avatar
girlintrouble
Registered User
Posts: 856
Joined: Fri Jan 25, 2008 8:35 pm
Location: UK

Re: NV who was here?

Post by girlintrouble » Sun May 31, 2009 1:13 am

girlintrouble wrote:
girlintrouble wrote:Oooops - must have had some trouble FTPing it, ok thats done and I refreshed the templates and cleared the cache and ran the install.
Now it says:

Who was here?

Update the "Who was here?" MOD

Any ideas?
My problem isnt sorted, any ideas anyone?
So sorry does no reply mean there is no solution to my problem?

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen » Sun May 31, 2009 7:17 am

girlintrouble wrote:So sorry does no reply mean there is no solution to my problem?
The message only shows up, when the install/ folder wasn't deleted or the Database-Table doesn't exist.

Edit: one little idea, please check whether you edited your includes/constants.php
No Support via PM

User avatar
girlintrouble
Registered User
Posts: 856
Joined: Fri Jan 25, 2008 8:35 pm
Location: UK

Re: NV who was here?

Post by girlintrouble » Sun May 31, 2009 1:21 pm

constants.php was edited (actually there was no change I think from the RC1 to this version that I cld see)
Also the install directory was uploaded and index.php from there was run and then the directory deleted
When I run that though I get the following:

Warning

You must be logged in as a founder.

The process rus trhrough however no problem and Ive tried to be logged in as a founder. Ive run the install a number fotimes run it as an install and an update also
Also checked the table exists, it does.

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen » Sun May 31, 2009 1:54 pm

girlintrouble wrote:constants.php was edited (actually there was no change I think from the RC1 to this version that I cld see)
Also the install directory was uploaded and index.php from there was run and then the directory deleted
When I run that though I get the following:

Warning

You must be logged in as a founder.

The process rus trhrough however no problem and Ive tried to be logged in as a founder. Ive run the install a number fotimes run it as an install and an update also
Also checked the table exists, it does.
If you got that message it didnt run ;) but nevertheless it should work
No Support via PM

User avatar
girlintrouble
Registered User
Posts: 856
Joined: Fri Jan 25, 2008 8:35 pm
Location: UK

Re: NV who was here?

Post by girlintrouble » Sun May 31, 2009 1:59 pm

The next messages always give sucessful messages - if I do an install and when I do it as an upgrade.
Ive tried being logged in too so I dont know what else to do ;)

bthomasowns
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue May 26, 2009 11:16 pm

Re: NV who was here?

Post by bthomasowns » Sun May 31, 2009 10:17 pm

i also did everything i was instructed to do and get this

Update the "Who was here?" MOD. Therefor run the install/index.php.
If you did this, you should delete the install/ directory.

If i run the installed it says table already exist.... when i delete the install... msg doesnt change

User avatar
jmaraujo
Registered User
Posts: 240
Joined: Fri Jun 01, 2007 9:48 pm
Location: Rivera - Uruguay
Name: Juan

Re: NV who was here?

Post by jmaraujo » Mon Jun 01, 2009 5:03 am

Is anyone else having troubles with this mod in 3.0.5?

I'm getting this error:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2131: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2131: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2131: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
And I know it's this mod because I disabled one by one each mod, until I disabled this mod and the error gone away... :(

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen » Mon Jun 01, 2009 9:09 am

This seems to be a problem with your language package, which one are you using?
No Support via PM

User avatar
Fundus
Registered User
Posts: 58
Joined: Fri Sep 14, 2007 5:50 pm
Location: Switzerland
Contact:

Re: NV who was here?

Post by Fundus » Mon Jun 01, 2009 9:24 am

Hi,
after Update to 3.0.5 no acess to the ACP :

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /language/de/mods/info_acp_wwh.php on line 58: Undefined variable: phpbb_root_path

I run the Forum with German language.
any idea? :cry:

Update:
installed the new German language files. Acess to ACP ok, but under "Mods" now i have follow:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_wwh.php on line 35: Undefined index: WWH_TITLE
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_wwh.php on line 67: Undefined index: WWH_INSTALLED

if i upload the file info_acp_wwh.php the message:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /language/de/mods/info_acp_wwh.php on line 58: Undefined variable: phpbb_root_path

returns and no acess to ACP
Thank you for your help & Greets, Dan

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen » Mon Jun 01, 2009 10:03 am

Find:

Code: Select all

	'WWH_UPDATE_NEED'			=> 'Update deinen "Wer War Da?" MOD. Führe dazu die <a style="font-weight: bold;" href="' . $phpbb_root_path . 'install/index.php">install/index.php</a> aus.<br />Wenn du das getan hast, kannst solltest du das install/ Verzeichnis wieder entfernen.',
replace with:

Code: Select all

	'WWH_UPDATE_NEED'			=> 'Update deinen "Wer War Da?" MOD. Führe dazu die <a style="font-weight: bold;" href="install/index.php">install/index.php</a> aus.<br />Wenn du das getan hast, kannst solltest du das install/ Verzeichnis wieder entfernen.',
No Support via PM

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”