prosilver Special Edition

All 3.0.x styles released in our Styles Database can be found here. All discussion or support regarding an individual style should take place in that style's own area in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of releases and/or updates for styles. Any style support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each style.

A direct link to support for each Style is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21556
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: prosilver Special Edition

Post by Mick » Mon Mar 08, 2010 2:59 pm

cfeedback wrote:Getting this error after doing the auto update package to 3.0.7:

Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/outahere/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 150
File a report in the BugTracker.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
ameisez
Registered User
Posts: 1166
Joined: Sun Nov 04, 2007 7:04 am

Re: prosilver Special Edition

Post by ameisez » Mon Mar 08, 2010 4:07 pm

ameisez wrote:I updated my board to 3.0.7PL and I don't see recaptcha showing in this style.

It shows when I switch to subsilver2 and prosilver.

any idea why?

Thanks
Shall I file a report also or I just missed something?
PHPBB on HOSTGATOR SERVER. MY PERSONAL CHOICE ;)
Need phpBB images and buttons? HIRE ME
my MOD: BB3 Media Player | a phpbb based media player

cfeedback
Registered User
Posts: 58
Joined: Tue May 13, 2008 6:15 pm
Location: Reno, NV

Re: prosilver Special Edition

Post by cfeedback » Mon Mar 08, 2010 6:03 pm

Mixstar wrote:
cfeedback wrote:Getting this error after doing the auto update package to 3.0.7:

Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/outahere/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 150
File a report in the BugTracker.
Okay, I filed a report here: http://www.phpbb.com/bugs/phpbb3/58845
Also tried posting in the support forum: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2015255

Hope that's all you need. Really would like to get this working if at all possible--would hate to switch back to the default prosilver. I do have a mod installed (code enhancements) that makes a few changes to bbcode.php and bbcode.html (prosilver), but as this error doesn't come up when using prosilver it seems like it has to be a problem with either prosilver_se or style inheritance in 3.0.7-PL1
ameisez wrote:I updated my board to 3.0.7PL and I don't see recaptcha showing in this style.

It shows when I switch to subsilver2 and prosilver.
FWIW I still have recaptcha working with this style.

User avatar
ameisez
Registered User
Posts: 1166
Joined: Sun Nov 04, 2007 7:04 am

Re: prosilver Special Edition

Post by ameisez » Mon Mar 08, 2010 10:08 pm

can someone check what's wrong with my recaptcha not showing in prosilver se

http://www.littlegraffyx.com/ameisez/uc ... e=register
PHPBB on HOSTGATOR SERVER. MY PERSONAL CHOICE ;)
Need phpBB images and buttons? HIRE ME
my MOD: BB3 Media Player | a phpbb based media player

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21556
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: prosilver Special Edition

Post by Mick » Mon Mar 08, 2010 11:59 pm

ameisez wrote:can someone check what's wrong with my recaptcha not showing in prosilver se
Try getting some new reCAPTCHA keys and re configuring it.

FWIW my reCAPTCHAS have all been fine on the four boards I've updated to 3.0.7-PL1 and they all use SE.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Alphacarbon
Registered User
Posts: 467
Joined: Sun Apr 09, 2006 11:23 pm

Re: prosilver Special Edition

Post by Alphacarbon » Tue Mar 09, 2010 2:23 am

Does this style work with 3.0.7?

User avatar
Tom
Former Team Member
Posts: 2665
Joined: Tue Jun 20, 2006 2:12 am
Name: Tom Catullo
Contact:

Re: prosilver Special Edition

Post by Tom » Tue Mar 09, 2010 2:45 am

Alphacarbon wrote:Does this style work with 3.0.7?
Yes, it does. You can see what version a style is compatible with by looking at the first post of the topic. ;)
Tom Catullo - Former Moderator Team Member
phpBB3 Smiley Pak Generator | Legend Repositioning MOD | My GitHub | My Site

User avatar
jumborex
Registered User
Posts: 143
Joined: Fri Mar 28, 2003 3:18 pm
Name: Franco Giambalvo
Contact:

Re: prosilver Special Edition

Post by jumborex » Tue Mar 09, 2010 12:02 pm

cfeedback wrote:[...]
Okay, I filed a report here: http://www.phpbb.com/bugs/phpbb3/58845
Also tried posting in the support forum: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2015255

Hope that's all you need. Really would like to get this working if at all possible--would hate to switch back to the default prosilver.
After some study, I fear that this trouble is bigger then we could suppose.
I have a test Board, and over there I installed two prosilver Special Edition, one is a test for cosmetic modifications, and is called prosilver Special Edition New.
This second installation is working!
I suspect that in a Board only one board can inherit from the same board, in this case prosilver.
Here the situation before installing prosilver Special Edition:
install.jpg
install.jpg (134.93 KiB) Viewed 1319 times
When installed it recognises the dependency:
installed.jpg
installed.jpg (88.83 KiB) Viewed 1319 times
But, looking for details intp the template:
templates.jpg
templates.jpg (83.48 KiB) Viewed 1319 times
no trace of the inherit dependency, while the same screen in prosilver Special Edition New:
new.jpg
new.jpg (81.41 KiB) Viewed 1319 times
Waiting for some light.
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.
(Thomas Alva Edison)

herbert-u
Registered User
Posts: 112
Joined: Sun Oct 11, 2009 7:53 pm

Re: prosilver Special Edition

Post by herbert-u » Tue Mar 09, 2010 12:58 pm

Please can you help I have just updated my phpbb 3 forum to 3.0.7 PLI but it is showing my update has not been completed. I have been told on my post http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2018365 that my prosilver_se template is 2 version out of date and I am unsure what I should do. Especially as I changed some of the css to make the colours different.

Please can you help Herbert

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21556
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: prosilver Special Edition

Post by Mick » Tue Mar 09, 2010 1:53 pm

herbert-u wrote:I have been told that my prosilver_se template is 2 version out of date and I am unsure what I should do. Especially as I changed some of the css to make the colours different. Please can you help Herbert
If you look at the second post in this topic there is an explanation how to manually update your version to the latest.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: prosilver Special Edition

Post by prototech » Wed Mar 10, 2010 1:32 am

jumborex wrote:...
I presume that it was not updated correctly. If the inherit_from line is already in template.cfg, you need to reinstall the template component so that phpBB knows that it's inheriting from another style. That line is only checked upon installation.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

User avatar
jumborex
Registered User
Posts: 143
Joined: Fri Mar 28, 2003 3:18 pm
Name: Franco Giambalvo
Contact:

Re: prosilver Special Edition

Post by jumborex » Wed Mar 10, 2010 11:13 am

prototech wrote:[...] If the inherit_from line is already in template.cfg, you need to reinstall the template component so that phpBB knows that it's inheriting from another style. [...]
Sorry, this item is obscure enough for me! My fault, but I do not understand. What is the template component?
This is my template.cfg:

Code: Select all

#
# phpBB Template Configuration File
#
# @package phpBB3
# @copyright (c) 2006 phpBB Group
# @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License
#
#
# At the left is the name, please do not change this
# At the right the value is entered
# For on/off options the valid values are on, off, 1, 0, true and false
#
# Values get trimmed, if you want to add a space in front or at the end of
# the value, then enclose the value with single or double quotes.
# Single and double quotes do not need to be escaped.
#
#

# General Information about this template
name = prosilver Special Edition
copyright = © phpBB Group, 2008
version = 1.0.5

# Defining a different template bitfield
template_bitfield = lNg=

inherit_from = prosilver
Very similar in prosilver_se_new:

Code: Select all

# General Information about this template
name = prosilver Special Edition New
copyright = © phpBB Group, 2008
version = 1.0.5

# Defining a different template bitfield
template_bitfield = lNg=

inherit_from = prosilver
The second is working, the first not working.
Have you some explanation?
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.
(Thomas Alva Edison)

User avatar
T3h Antek
Registered User
Posts: 97
Joined: Tue Feb 02, 2010 4:26 pm

Re: prosilver Special Edition

Post by T3h Antek » Wed Mar 10, 2010 2:48 pm

I don't know what's going on, it wont let me use this style.
template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver_se/template/index_body.html does not exist or is empty

I've never had any problems before installing this style, so no idea where this is coming from.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21556
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: prosilver Special Edition

Post by Mick » Wed Mar 10, 2010 6:25 pm

T3h Antek wrote:I don't know what's going on, it wont let me use this style.
template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver_se/template/index_body.html does not exist or is empty

I've never had any problems before installing this style, so no idea where this is coming from.
Try clearing your cache folder of everything EXCEPT for index.htm & .htaccess using FTP and make sure your cache folder has a CHMOD value of 777 as per phpBB3 Chmod Permissions. If that doesn't help you could add your comments, as above, to the bugtracker here: here.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: prosilver Special Edition

Post by prototech » Wed Mar 10, 2010 8:54 pm

jumborex wrote: Sorry, this item is obscure enough for me! My fault, but I do not understand. What is the template component?
A style is composed of three components: imageset, template, and theme. You can see a list of all the templates when you go to the ACP => Styles => Templates. Delete the old prosilver SE template from that page, then install it again. It will ask you to select another template that will be used on the styles that used the old prosilver SE template as its template component. Select whichever you want (it doesn't matter really). Once you have installed it again, go to the main styles page and click on the Details link next to the old prosilver SE style. Set the old prosilver SE (the one you just reinstalled) template as its template component. That should hopefully fix the problem.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Locked

Return to “[3.0.x] Styles Database Releases”