Strike through

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
shamrocks
Registered User
Posts: 127
Joined: Thu Jul 20, 2006 10:35 pm
Location: NLFD, Canada
Contact:

Strike through

Post by shamrocks »

How to you 'strike through' text in a post?
Need help!
User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 24354
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Contact:

Re: Strike through

Post by Mick »

You need to create a custom BBCode for that, an example would be:
To use any of the following custom BBCodes, navigate to the Posting => BBCodes section of the phpBB3 administration panel and click the "Add a new BBCode" button. Enter the respective code from below into the "BBCode usage" and "HTML replacement" boxes.
BBCode usage:

Code: Select all

[s]{TEXT}[/s]
HTML replacement:

Code: Select all

<span style="text-decoration: line-through;">{TEXT}</span>
Example usage:

Code: Select all

[s]strikethrough text[/s]
Last edited by Mick on Sat Apr 03, 2010 1:30 pm, edited 1 time in total.
  • "The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski©
  • "The good news is hell is just the product of a morbid human imagination.
    The bad news is, whatever humans can imagine, they can usually create.
    " - Harmony Cobel
User avatar
eeji
Jr. Style Validator
Posts: 1447
Joined: Fri Dec 12, 2008 9:08 pm
Location: Manchester, UK
Contact:

Re: Strike through

Post by eeji »

you'd need to set up a custom BB code:

BB usage:

Code: Select all

[s]{TEXT}[/s]
HTML replacement:

Code: Select all

<span style="text-decoration:line-through;">{TEXT}</span>
**edit: Beaten to it! :D
shamrocks
Registered User
Posts: 127
Joined: Thu Jul 20, 2006 10:35 pm
Location: NLFD, Canada
Contact:

Re: Strike through

Post by shamrocks »

Sweet, thanks guys. There is so much stuff I don't know about with this. lol.
Need help!
smatt454
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon May 16, 2011 8:32 am

Re: Strike through

Post by smatt454 »

Hey I did this...but I'm having problems.

When I do
foo

in the preview I get
foo
but when I post I get
foo


What am I doing wrong?
User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 24354
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Contact:

Re: Strike through

Post by Mick »

smatt454 wrote:Hey I did this...but I'm having problems.

When I do
foo

in the preview I get
foo
but when I post I get
foo


What am I doing wrong?
Please do not reply to year old topics, start your own.

Please fill out the support request template to enable us to assist you better.
  • "The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski©
  • "The good news is hell is just the product of a morbid human imagination.
    The bad news is, whatever humans can imagine, they can usually create.
    " - Harmony Cobel
smatt454
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon May 16, 2011 8:32 am

Re: Strike through

Post by smatt454 »

Sorry, found this thread googling and didnt pay attention to the date.
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”