Posts Not Showing After Converting From SMF 1

Converting from other board software? Good decision! Need help? Have a question about a convertor? Wish to offer a convertor package? Post here.
Suggested Hosts
Locked
User avatar
angeljs
Registered User
Posts: 49
Joined: Wed Nov 10, 2004 5:34 pm
Location: North East UK
Contact:

Posts Not Showing After Converting From SMF 1

Post by angeljs » Mon Aug 08, 2011 1:58 pm

I've just converted from SMF1, and it seemed to go okay, but none of the posts are showing. I've rebuilt the indexes, run all maintenance facilities, cleared the cache, resynchronised all forums but still they don't show.

The forums are showing the number of posts, but the actual posts themselves are not showing, even though they are in the database itself.

Any help would be appreciated. :)
Snap_2011.08.08_14h54m19s_001.jpg
Snap_2011.08.08_14h54m19s_001.jpg (52.32 KiB) Viewed 169 times

User avatar
D¡cky
Former Team Member
Posts: 11812
Joined: Tue Jan 25, 2005 8:38 pm
Location: New Hampshire, USA
Name: Richard Foote
Contact:

Re: Posts Not Showing After Converting From SMF 1

Post by D¡cky » Mon Aug 08, 2011 3:38 pm

angeljs wrote:resynchronised all forums
Did you resynchronize the forums in the ACP -> Manage Forums -> click the green cog wheel icon?

When you view a forum, do you see topics?
If you can view a topic, are there posts?

Look at the phpBB topics table. Are the six fields for last_post and last_poster filled in?
Have you hugged someone today?

Locked

Return to “[3.0.x] Convertors”