[3.3][RC] Autolinks 1.3.9

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1873
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by ssl »

Bruce Banner wrote: Sun Apr 28, 2024 9:56 am EDIT: Sorry, do you mean you can't figure out how to get a link to appear like a big banner? That extension doesn't have configuration options. Just try www.imdb.com Just type that into a post and a big banner should just appear. Then if you enable an autolink in that forum, the big banner will be replaced with an ordinary link.
I have this when I try

Capture d’écran 2024-04-28 à 14.56.20.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.7
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1268
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by pierredu »

Including the link you gave me doesn't produce a big banner.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 1372
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by Bruce Banner »

pierredu wrote: Sun Apr 28, 2024 1:02 pm Including the link you gave me doesn't produce a big banner.
I can't figure out what you're doing wrong. What ssl posted above is exactly what you should be seeing. Do you have autolinks enabled in the forum? As I said, if you do, you won't see a banner, but if you disable them or delete them, you should see one.
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1873
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by ssl »

I don't understand the problem you are exposing Bruce Banner, here is a demo link.
Automatic links are activated for the forum in question and the banner is still visible.
https://phpbb-forum.ovh/ssl/viewtopic.php?p=943#p943
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.7
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
Bruce Banner
Registered User
Posts: 1372
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by Bruce Banner »

ssl wrote: Sun Apr 28, 2024 8:20 pm I don't understand the problem you are exposing Bruce Banner, here is a demo link.
Automatic links are activated for the forum in question and the banner is still visible.
https://phpbb-forum.ovh/ssl/viewtopic.php?p=943#p943
I don't understand it either. All I know is when I create an autolink and enable it in the forum, the banner disappears and becomes an ordinary link. If I disable or delete the autolink, the banner reappears.
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1268
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by pierredu »

It must be yet another incompatibility.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 1372
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: [3.3][RC] Autolinks 1.3.9

Post by Bruce Banner »

pierredu wrote: Mon Apr 29, 2024 6:19 am It must be yet another incompatibility.
Sorry, I can't think of what it could be. I've created another test forum now where the only extensions enabled are yours and MagicOGP and I'm still experiencing the same problem. So if it's not an extension conflict, I'm really stumped.

Return to “Extensions in Development”