Login problem

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTE: phpBB 3.1.x is at its End of Life stage and support will NOT be provided after July 1st, 2018.
Locked
super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Login problem

Post by super.user »

Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67248
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Login problem

Post by Lumpy Burgertushie »

super.user wrote:
Mon Mar 13, 2017 8:28 pm
Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?
we need a link to your board so we can test.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Re: Login problem

Post by super.user »

Can i send it in private message ?

Also, I have noted something:
User can't login on test site. But in live site all is OK.
On test site i'm using copy of real database and there was cookie domain without "test" sub-domain. So i have changed it(cookie domain on test site) to the other with "test" sub-domain.

Could be the problem in cookie domain conflict? On live site there no any sub-domain , but on test site it is!
Can i be sure that it is not happen again in live site after updating ?
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

Locked

Return to “[3.1.x] Support Forum”