Am I stupid?

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.1.
Scam Warning
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine »

With cloudflare, I can't see modifications for 24 hours (???). But without cloudflare, I can't move to https... crazy
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *
User avatar
3Di
I've Been Banned!
Posts: 17538
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: I'm with Ukraine 🇺🇦
Name: Marco

Re: Am I stupid?

Post by 3Di »

You can move to https if you have your own certificate, without cloudflare.
That's another topic though.
🆓 Free support for our extensions also provided here: phpBB Studio
🚀 Looking for a specific feature or alternative option? We will rock you!
Please PM me only to request paid works. Thx. Buy me a coffee -> Image
My development's activity º PhpStorm's proud user º Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 26702
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am

Re: Am I stupid?

Post by Mick »

Your host should be able to set up SSL for free, mine did and it is by no means a premium account.
  • "The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski©
  • "The good news is hell is just the product of a morbid human imagination.
    The bad news is, whatever humans can imagine, they can usually create.
    " - Harmony Cobel©
🇬🇧
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine »

Hi.

Just a couple of small fixings I need...
1. after trying and trying, I can't understand how to remove what you see in attachment att01.jpg
2. Also, I don't need the search box (att02.jpg)

Tnaks for what you were gonna do
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine »

And now... the biggest problem.

On Firefox I gain access normally but, using Chrome, I can't login and Altervista says that no forum is present.
Look at pics...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine »

thevisionisdivine wrote: Tue Apr 24, 2018 1:31 pm Hi.

Just a couple of small fixings I need...
1. after trying and trying, I can't understand how to remove what you see in attachment att01.jpg
2. Also, I don't need the search box (att02.jpg)

Tnaks for what you were gonna do
Don't push so much...
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine »

Forum deleted.
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

Return to “[3.1.x] Styles Support & Discussion”