How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.2.
Bela91
Registered User
Posts: 16
Joined: Sat Mar 09, 2019 9:07 am

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by Bela91 »

warmweer wrote: Fri Jan 06, 2023 6:00 pm Clearing board cache through FTP is nothing more than deleting /production (in /cache) (or as Mannix stated: using the ACP)
BTW, there's no point in keeping /installer.
ok kick installer. U mean catalog /production or things inside ?
User avatar
warmweer
Jr. Extension Validator
Posts: 11487
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Bel ... gium

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by warmweer »

Bela91 wrote: Fri Jan 06, 2023 6:04 pm ok kick installer. U mean catalog /production or things inside ?
Doesn't matter, it will be recreated if you delete the directory, so that's the fastest way.
Spelling is freeware, which means you can use it for free.
On the other hand, it is not open source, which means you cannot change it or publish it in a modified form.


Time flies like an arrow, but fruit flies like a banana.
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1880
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by ssl »

It's a shame to modify the prosilver files since it will have to be done after the update. While there is this extension
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.9
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
User avatar
P_I
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 2408
Joined: Tue Mar 01, 2011 8:35 pm
Location: Western Canada 🇨🇦

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by P_I »

Lost in the shuffle,
P_I wrote: Fri Jan 06, 2023 5:58 pm Why code it and have to maintain it? Wouldn't it be simpler to use the Set forum width extension.
Normal people… believe that if it ain’t broke, don’t fix it. Engineers believe that if it ain’t broke, it doesn’t have enough features yet. – Scott Adams
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1880
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by ssl »

It makes so much more sense to use an extension that does exactly what you're looking for
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.9
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
User avatar
Mannix_
Registered User
Posts: 1955
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:56 pm
Name: Matt

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by Mannix_ »

um there is one problem with that extension you would need to ask your users to set the width. Changing with css will change the width for all globally ;)
Did I helped You? Consider a donation.
New version of phpBB has been released? My styles aren't validated for it yet? Check my page for the latest downloads!
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1880
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by ssl »

Mannix_ wrote: Fri Jan 06, 2023 6:47 pm Changing with css will change the width for all globally
In a child style yes, not directly in prosilver
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.9
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
User avatar
Mannix_
Registered User
Posts: 1955
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:56 pm
Name: Matt

Re: How to change width of Prosilver style same like Prosilver Special

Post by Mannix_ »

ssl wrote: Fri Jan 06, 2023 6:51 pm
Mannix_ wrote: Fri Jan 06, 2023 6:47 pm Changing with css will change the width for all globally
In a child style yes, not directly in prosilver
why would you care for style that you don't use ?
Did I helped You? Consider a donation.
New version of phpBB has been released? My styles aren't validated for it yet? Check my page for the latest downloads!

Return to “[3.2.x] Styles Support & Discussion”