forum problem

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69300
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: forum problem

Post by KevC » Wed Jun 12, 2019 1:31 pm

The ones that are grey probably don't have any permissions set on them to be seen.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69300
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: forum problem

Post by KevC » Wed Jun 12, 2019 2:22 pm

You mean you select 'forum' but it actually makes a category? Never heard of that before.

How do you know it does that?
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69300
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: forum problem

Post by KevC » Wed Jun 12, 2019 2:31 pm

Sure, just send me a PM.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69300
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: forum problem

Post by KevC » Wed Jun 12, 2019 2:46 pm

I just made a new category and a forum inside it on the index page at the bottom.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21458
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Not watching cricket

Re: forum problem

Post by Mick » Wed Jun 12, 2019 3:15 pm

Kev, are all the hierarchies ok? Something looks odd with those forums.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69300
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: forum problem

Post by KevC » Wed Jun 12, 2019 4:02 pm

As I said at the start, the permissions were wrong.

You can't have a category set to read only and then give people standard access to the forums under it. That makes no sense. You can't allow them to only read at the top level and then give them posting ability below that.

I just changed that top category to standard access for the registered users group and then I was able to make a test forum under it.
Attachments
Screenshot 2019-06-12 at 17.00.13.png
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”