My username on my board's index page just changed colour

Get help with installation and running phpBB 3.3.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 1372
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

My username on my board's index page just changed colour

Post by Bruce Banner »

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.3.11
What is your board's URL? No answer given
Who do you host your board with? No answer given
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? Yes
What extensions do you have installed? I have 160 extensions, not gonna list them all.
What styles do you currently have installed? Orange_BBEs 3.0.11, prosilver 3.3.11, prosilver (French edition) 1.0.1
What language(s) is your board currently using? British English
Which database type/version are you using? I Don't Know
What is your level of experience? New to PHP but not phpBB
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? I didn't do anything; that's what's odd.
Please describe your problem. I've got my admins group set to red and my registered users group set to blue. I just noticed that on my index page, my username, for some reason, was blue, even though admin is my default group. It was red before and I've done nothing since. It just suddenly changed for no reason. I managed to change it back by changing my default group to global moderators and then back to admins.
Generated by SRT Generator

EDIT: Sorry, have just now realised it's a problem with danieltj's Verified Profiles 1.0.0 extension. I'll take this up with him.
Last edited by Mick on Mon Nov 27, 2023 9:22 am, edited 1 time in total.
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1815
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: My username on my board's index page just changed colour

Post by ssl »

Bruce Banner wrote: Mon Nov 27, 2023 5:27 am EDIT: Sorry, have just now realised it's a problem with danieltj's Verified Profiles 1.0.0 extension. I'll take this up with him.
As far as I know, this extension does not affect user groups.
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.7
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
User avatar
Sniper_E
Registered User
Posts: 1155
Joined: Wed May 09, 2007 12:18 am
Location: Shreveport, Louisiana
Name: Ed Humphrey

Re: My username on my board's index page just changed colour

Post by Sniper_E »

Bruce Banner wrote: Mon Nov 27, 2023 5:27 am I managed to change it back by changing my default group to global moderators and then back to admins.
He had already fixed it before he posted. I don't know why he's asking.
How he thinks someone would know why that happened without being on his site running down the issue is be on me.
Image . -.. / .... ..- -- .--. .... .-. . -.--
No is NEVER an Option and NEVER is the only Option when it comes to Giving Up!

:!: Sniper_E Styles | phpbbmodders :!:
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 1815
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: Le Lude, Pays de la Loire - France
Name: Fred Rimbert

Re: My username on my board's index page just changed colour

Post by ssl »

It is probably simply this extension that is causing the problem: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... r_changer/
Sorry for my English ... I do my best!

phpBB: 3.3.12 | PHP: 8.3.7
[Kill spam on phpBB] - [Some French translation of extensions]
"Mistress, Mistress someone is bothering me in pm"
Bruce Banner
Registered User
Posts: 1372
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: My username on my board's index page just changed colour

Post by Bruce Banner »

Sniper_E wrote: Mon Nov 27, 2023 7:08 amHe had already fixed it before he posted.
No, I hadn't. That was only a quick fix, not a real fix. Not something I should have to keep redoing every time this problem happens. And I don't know what problems I need to give someone access to my board to versus what problems I don't.
ssl wrote: Mon Nov 27, 2023 7:18 am It is probably simply this extension that is causing the problem: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... r_changer/
Yes, I've managed to pin it down to that.

Return to “[3.3.x] Support Forum”