Help with allow html tags

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
rickin
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:40 pm
Contact:

Help with allow html tags

Post by rickin »

Hi,

There is a option called "Allow html tags" in phpbb ACP if I enable this how should i the give the value for   in "Allowed html tags" .
Last edited by rickin on Wed Jan 11, 2006 9:14 am, edited 1 time in total.
Rick
=================
http://expertsheaven.com
stevefree
Registered User
Posts: 49
Joined: Tue Apr 27, 2004 8:21 pm
Location: http://www.petpost.org
Contact:

Post by stevefree »

This is the only thing I've been able to find however, this MOD does not work for me.

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=190144

I would LOVE to hear of a solution to this.

http://www.dogs4sale.net
StefanL
Registered User
Posts: 2265
Joined: Wed Jul 23, 2003 10:10 pm

Post by StefanL »

I don't believe that work without some sort of modification.
When I suggest that you should alter your files, BACKUP them BEFORE.
User avatar
Marshalrusty
Project Manager
Project Manager
Posts: 29295
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:45 pm
Location: New York City
Name: Yuriy Rusko
Contact:

Post by Marshalrusty »

I have been using that MOD since 2.0.11 or so. No problems here.
Have comments/praise/complaints/suggestions? Please feel free to PM me.

Need private help? Hire me for all your phpBB and web development needs
stevefree
Registered User
Posts: 49
Joined: Tue Apr 27, 2004 8:21 pm
Location: http://www.petpost.org
Contact:

Post by stevefree »

Marshalrusty wrote: I have been using that MOD since 2.0.11 or so. No problems here.


posts with the text   doesnt show up in the post?
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple »

stevefree wrote:
Marshalrusty wrote:I have been using that MOD since 2.0.11 or so. No problems here.


posts with the text   doesnt show up in the post?



well if it works for marshalrusty and not you it is likely you did something wrong, or have another mod conflicting with it!
Image
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”