Board Rules

Rules page not working at all - Board Rules

Rules page not working at all

by ChrisIngleby » Wed Feb 08, 2017 5:55 pm

Hi,

I've built my forum and have the Board Rules installed.

It's unfortunately not appearing at all, even though all the settings for it are correct, and the rule set up.

When i click the board rules icon on the main page, the following is displayed?

This site can’t be reached

beta’s server DNS address could not be found.
Try running Windows Network Diagnostics.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN


Do i need to do something with the individual page, hosting wise etc?
User avatar
ChrisIngleby
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Feb 05, 2017 9:04 pm
Location: Woking, UK
Name: Chris Ingleby
Contact:

Re: Rules page not working at all

by VSE » Thu Feb 09, 2017 6:11 pm

It's something with your site. Google DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Dictated but not read.
Official phpBB Extensions My Extensions & MODs
Please do not PM me for support.
User avatar
VSE
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 4917
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Rules page not working at all

by ChrisIngleby » Sat Feb 11, 2017 8:38 pm

Hi VSE, thanks, i did take a look but i struggle to make any sense of it all.

Do i need to change something within my web hosting? Add the address or something?

Im completely lost :/
User avatar
ChrisIngleby
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Feb 05, 2017 9:04 pm
Location: Woking, UK
Name: Chris Ingleby
Contact:

Re: Rules page not working at all

by VSE » Sat Feb 11, 2017 11:42 pm

Turn off the enable url rewriting option in the ACP if you turned it on.
Dictated but not read.
Official phpBB Extensions My Extensions & MODs
Please do not PM me for support.
User avatar
VSE
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 4917
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact: