Collapsible Forum Categories

not working phpbb3.2.1 fresh install - Collapsible Forum Categories

not working phpbb3.2.1 fresh install

by dingus33 » Fri Sep 29, 2017 11:17 am

i have a couple of categories made and visible, but the collapsible buttons just aren't appearing.

i see no difference with the extension enabled vs disabled.

phpbb3.2.1 fresh install
i'm still using the default prosilver theme.
not too much customization of the forum settings yet.

i have these extensions:
collapsible_forum_categories
mediaembed
googleanalytics
ACP add user
american_english language

and i've deleted the viglink extension

do you have suggestions for troubleshooting? thanks
User avatar
dingus33
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Sep 29, 2017 11:11 am
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by dingus33 » Fri Sep 29, 2017 5:47 pm

just wanted to add that disabling all other extensions had no effect.
i still can't see the little collapse buttons that this extension is supposed to insert.
again, default theme (prosilver) :?
User avatar
dingus33
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Sep 29, 2017 11:11 am
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by dingus33 » Fri Sep 29, 2017 6:21 pm

i figured it out, it's not the extension's fault.
it's nginx conig blocking access to the files like

Code: Select all

/phpBB3/ext/phpbb/collapsiblecategories/styles/all/theme/collapsiblecategories.css
i'm using this (recommended) nginx config
https://raw.githubusercontent.com/phpbb ... ample.conf
the issue is with regex match on this location block:

Code: Select all

        # Deny access to internal phpbb files.
        location ~ /(config\.php|common\.php|cache|files|images/avatars/upload|includes|phpbb|store|vendor) {
            deny all;
            # deny was ignored before 0.8.40 for connections over IPv6.
            # Use internal directive to prohibit access on older versions.
            internal;
        }
at least it was something simple
User avatar
dingus33
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Sep 29, 2017 11:11 am
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by Raul [ThE KuKa] » Fri Sep 29, 2017 6:22 pm

Please add URL Forum link.
All unsolicited PMs will be ignored.
:warning: Knowledge Base | Documentation | Board rules | phpBB Styles Rules & Policies :warning:


If you like my styles, translations, etc. and want to show some appreciation, then feel free to Donate with Image
:flag_es: phpBB Spain - Online Since 2003 :heart:


User avatar
Raul [ThE KuKa]
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 6664
Joined: Mon Dec 08, 2003 9:24 pm
Location: Spain
Name: Raul Arroyo
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by dingus33 » Fri Sep 29, 2017 7:23 pm

sorry, i don't understand your request. you'd like a link to my forum, or are you suggesting adding something to my nginx config?
User avatar
dingus33
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Sep 29, 2017 11:11 am
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by Raul [ThE KuKa] » Fri Sep 29, 2017 7:54 pm

I can only think of this topic:
https://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopi ... 81&t=49426

I asked for your link before seeing your next answer.

Best regards.
All unsolicited PMs will be ignored.
:warning: Knowledge Base | Documentation | Board rules | phpBB Styles Rules & Policies :warning:


If you like my styles, translations, etc. and want to show some appreciation, then feel free to Donate with Image
:flag_es: phpBB Spain - Online Since 2003 :heart:


User avatar
Raul [ThE KuKa]
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 6664
Joined: Mon Dec 08, 2003 9:24 pm
Location: Spain
Name: Raul Arroyo
Contact:

Re: not working phpbb3.2.1 fresh install

by dingus33 » Mon Oct 02, 2017 5:09 am

User avatar
dingus33
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Sep 29, 2017 11:11 am
Contact: