Contact Admin

Queue.php not processing? - Contact Admin

Queue.php not processing?

by topshot » Wed May 16, 2018 2:16 am

I tried sending a mass email which I used to do every month on 3.1. It populates queue.php with the info but the file doesn't process. Cron isn't locked. I installed the cron status ext and I can see the queue job enabled and manually ran it once. The timestamp on the file changes but it remains identical to what it was prior to running. It has stayed this way the past 2 days. Any ideas?
topshot
Registered User
Posts: 30
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:17 pm

Re: Queue.php not processing?

by RMcGirr83 » Wed May 16, 2018 10:17 pm

What does mass emailing have to do with this extension?
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored
User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Queue.php not processing?

by topshot » Wed May 16, 2018 10:58 pm

Since it uses the Q, I want to make sure it didn't mess anything up.
topshot
Registered User
Posts: 30
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:17 pm

Re: Queue.php not processing?

by RMcGirr83 » Thu May 17, 2018 12:00 am

You're issue isn't due to this extension.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored
User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Queue.php not processing?

by peopleinside » Mon Jul 09, 2018 10:43 pm

After sent the message this... plugin create issue you need to reload the website for receive email. also email from address is wrong... is used the email user set so all email has delivery issue. Sender should be SMTP sender of the forum.

From my test once you send a message if you do not load the forum again mail is not delivered. First issue
The second issue is the from email address is the user email not the forum email so message have issue on be delivered.
User avatar
peopleinside
Registered User
Posts: 192
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:37 pm
Name: Marco
Contact: