Minotar Minecraft Avatars (Minotar.net API)

[Solved] Bug - Minotar Minecraft Avatars (Minotar.net API)

[Solved] Bug

by jensz12 » Thu Apr 07, 2016 4:39 pm

The plugins will give a 500 error when trying to view the ACP page for avatar. Using PHPBB 3.1.8
Last edited by jensz12 on Fri Apr 22, 2016 3:44 pm
User avatar
jensz12
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed May 27, 2015 6:00 pm
Location: Skive, Denmark
Name: Jens Møller
Contact:

Re: Bug

by SiteSplat » Fri Apr 22, 2016 3:33 pm

Hi,
sorry for the delay of my reply.

Thanks so much for letting me know.
New v 1.0.1 download here:
http://www.sitesplat.com/phpBB3/viewtop ... =17&t=1010


PS> Just replace the files to update.
User avatar
SiteSplat
Registered User
Posts: 74
Joined: Sun Sep 07, 2014 7:17 pm
Contact:

Re: Bug

by jensz12 » Fri Apr 22, 2016 3:44 pm

Thanks!
User avatar
jensz12
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed May 27, 2015 6:00 pm
Location: Skive, Denmark
Name: Jens Møller
Contact:

Re: [Solved] Bug

by gerd_r » Wed Nov 16, 2016 9:06 pm

Hi SiteSplat,

i use phpBB 3.1.10 and your plugin in version 1.0.1.

If i put "Enable Minecraft avatars via Minotar API:" to "Yes" i got this error:

Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'Unable to find template "acp_avatar_options_sitesplat/minecraftavatarminotar/avatar/driver/minecraftminotar.html" (looked into: ./../adm/style).' in C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\vendor\twig\twig\lib\Twig\Loader\Filesystem.php:215 Stack trace: #0 C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\phpbb\template\twig\loader.php(107): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('acp_avatar_opti...') #1 C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\vendor\twig\twig\lib\Twig\Loader\Filesystem.php(139): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('acp_avatar_opti...') #2 C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\vendor\twig\twig\lib\Twig\Environment.php(312): Twig_Loader_Filesystem->getCacheKey('acp_avatar_opti...') #3 C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\vendor\twig\twig\lib\Twig\Environment.php(378): Twig_Environment->getTemplateClass('acp_avatar_opti...', NULL) #4 C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\phpbb\template\twig\environment.php(151): Twig_Environment->loadTemplate('acp_avatar_opti. in C:\inetpub\wwwroot\forum.siforia.net\vendor\twig\twig\lib\Twig\Loader\Filesystem.php on line 215

With"No", no error happens.

The error are on

Admin -> User and Groups -> Manage groups -> Settings (on each group)

Please can you help me?

Thanks

Gerd
gerd_r
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Nov 16, 2016 8:54 pm
Contact: