Moon Phase

Translation doesn't work on all pages - Moon Phase

Translation doesn't work on all pages

by heinrich_k » Thu Oct 19, 2017 3:18 pm

Hi,

when viewing "unread posts" or "new posts", basically everything that comes from search.php and I move the mouse over the moon, it reads "MOON_TITLE" instead of the correct language, that is present, when moving the mouse over the moon on the forum index and such.

My guess is, that "MOON_TITLE" is the wrong placeholder, possible from an earlier version.

Best regards,
Heinrich
heinrich_k
Registered User
Posts: 202
Joined: Fri Jul 17, 2009 11:40 am
Contact:

Re: Translation doesn't work on all pages

by HiFiKabin » Thu Oct 19, 2017 4:40 pm

Thanks for letting me know, it also happens with EN so I have messed up somewhere. I will investigate, fix and report back
User avatar
HiFiKabin
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 4018
Joined: Wed May 14, 2014 9:10 am
Location: Swearing at the PC, UK
Name: James
Contact:

Re: Translation doesn't work on all pages

by HiFiKabin » Thu Oct 19, 2017 4:53 pm

Can you please test and check the attached. I have changed one file and it now shows correctly on my local test forum using EN

Update in the usual way
Attachments
hifikabin.zip
(12.21 KiB) Downloaded 24 times
User avatar
HiFiKabin
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 4018
Joined: Wed May 14, 2014 9:10 am
Location: Swearing at the PC, UK
Name: James
Contact:

Re: Translation doesn't work on all pages

by heinrich_k » Sat Oct 21, 2017 9:37 am

It works now, as far as I see.

Thanks.
heinrich_k
Registered User
Posts: 202
Joined: Fri Jul 17, 2009 11:40 am
Contact:

Re: Translation doesn't work on all pages

by HiFiKabin » Sat Oct 21, 2017 10:42 am

Excellent. I will put it on my Extensions Forum and submit it to the CDB
User avatar
HiFiKabin
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 4018
Joined: Wed May 14, 2014 9:10 am
Location: Swearing at the PC, UK
Name: James
Contact: