Stop Forum Spam

+20 sec load when no api key - Stop Forum Spam

Re: +20 sec load when no api key

by username12 » Sat Jan 20, 2018 6:31 am

I had 4 second wait times on each page when I first switched to phpBB (so that I could move to a VPS) and almost thought the VPS wasn't powerful enough for the forums at all before disabling. I never did look into why, though.
username12
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jun 15, 2006 1:36 am

Re: +20 sec load when no api key

by Stoker 4.0 » Sat Jan 20, 2018 7:48 am

username12 wrote:I had 4 second wait times on each page when I first switched to phpBB (so that I could move to a VPS) and almost thought the VPS wasn't powerful enough for the forums at all before disabling. I never did look into why, though.
Sounds like a very crowded VPS or just a lousy host.
User avatar
Stoker 4.0
Registered User
Posts: 1476
Joined: Sun Feb 13, 2011 1:33 pm
Location: Funen, Denmark
Name: Ulrik Christensen
Contact:

Re: +20 sec load when no api key

by username12 » Sat Jan 20, 2018 4:18 pm

Stoker 4.0 wrote:
username12 wrote:I had 4 second wait times on each page when I first switched to phpBB (so that I could move to a VPS) and almost thought the VPS wasn't powerful enough for the forums at all before disabling. I never did look into why, though.
Sounds like a very crowded VPS or just a lousy host.
It's quite low end, but I've been very satisfied. If the only thing I can't do is run a Stop Forum Spam extension, I'm willing to accept that.
username12
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jun 15, 2006 1:36 am