Prune Logs

Can't find Setup in ACP - Prune Logs

Can't find Setup in ACP

by FuGu » Fri Jan 16, 2015 9:41 pm

Where do i find the setup for this ext in the acp? I've looked around in any acp module but can't find it. I would like to change the time when the log got to be pruned.

Thanks!
User avatar
FuGu
Registered User
Posts: 21
Joined: Fri Nov 05, 2010 10:11 am
Contact:

Re: Can't find Setup in ACP

by pathfinderenterprises » Sat Jan 31, 2015 9:55 am

I can't find it either :?:
Keith


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
pathfinderenterprises
Registered User
Posts: 142
Joined: Fri Aug 04, 2006 5:14 pm
Location: Bolton
Contact:

Re: Can't find Setup in ACP

by .m. » Wed Mar 25, 2015 7:58 am

if it is still not discovered then it is available at Board Features in General Tab of admin panel
.m.
Registered User
Posts: 539
Joined: Wed Nov 04, 2009 8:39 pm
Contact: