QuickReply Reloaded

Incompatible with "Posting buttons" - QuickReply Reloaded

Incompatible with "Posting buttons"

by koraldon » Wed Mar 02, 2016 8:15 pm

Hi,
If posting buttons is enabled, this extension is not working.
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... g_buttons/

I have also post at the extension support section.
koraldon
Registered User
Posts: 509
Joined: Sat Jun 30, 2007 12:42 pm
Contact:

Re: Incompatible with "Posting buttons"

by LavIgor » Wed Mar 02, 2016 9:54 pm

I don't know what support section you mean, but there's already a topic in support section of Posting Buttons extension: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/142556.
LavIgor
Registered User
Posts: 541
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:47 pm

Re: Incompatible with "Posting buttons"

by koraldon » Wed Aug 31, 2016 6:58 am

Hi
Just updated to 1.0.2. - Is there an option to just fix in the extension itself this issue?
It is frustrating to re-discover it and than search again for a solution...

Thanks
koraldon
Registered User
Posts: 509
Joined: Sat Jun 30, 2007 12:42 pm
Contact:

Re: Incompatible with "Posting buttons"

by LavIgor » Wed Sep 07, 2016 6:43 pm

koraldon, I'm sorry, but there's no built-in solution at the moment.
LavIgor
Registered User
Posts: 541
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:47 pm

Re: Incompatible with "Posting buttons"

by koraldon » Sat Sep 10, 2016 12:12 pm

LavIgor wrote:koraldon, I'm sorry, but there's no built-in solution at the moment.

I'm confused, as the fix you suggested above actually replaces the file quickreply_editor_message_before.html inside the extension.
Or is there an issue that the fix breaks if one doesn't use the posting buttons extension?
koraldon
Registered User
Posts: 509
Joined: Sat Jun 30, 2007 12:42 pm
Contact: