QuickReply Reloaded

I think I've just found a bug - QuickReply Reloaded

I think I've just found a bug

by Bruce Banner » Wed Aug 24, 2016 11:49 pm

I've just noticed that sometimes when I submit a post, it doesn't appear in its proper position, directly underneath the previous one. Instead, it appears under the quick reply box, at the very bottom of the page. So what ya see is the previous post, then the quick reply box, then the post ya've just submitted. Refreshing the page sets everything back to normal but it's a bit of a nuisance. At first I thought posts I'd submitted hadn't posted at all. So I made them again. Then I discovered they were appearing at the bottom of the page. So I'd actually just repeated them.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am
Contact:

Re: I think I've just found a bug

by LavIgor » Thu Aug 25, 2016 7:20 am

Hello, Bruce!
What style do you use and what other extensions are installed?
Does this problem occur in prosilver?
LavIgor
Registered User
Posts: 541
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:47 pm

Re: I think I've just found a bug

by Bruce Banner » Thu Aug 25, 2016 2:36 pm

LavIgor wrote:Hello, Bruce!
What style do you use and what other extensions are installed?
Does this problem occur in prosilver?


I have four styles but the one I'm using right now is prosilver. And I have around 90 extensions installed. Here's the list,

Addon for Thanks for posts
Add User
Advanced BBCode Box
Advanced Polls
AJAX Registration check
Allow user to delete
Annual Stars
Avatars on Memberlist
Ban Hammer
Birthday Cake
Board Announcements
Board Rules
Browser & OS in Viewtopic
Collapsible Forum Categories
Custom User Title - v1.0.0
Default Avatar
Delete my registration
Email list
External Link In New Window
File Download
Font Size
Forum Legend
Genders
Groups in viewtopic
Inline images in attachment
Last Post Avatar
Link bbCode Extension
Live Search (as in google)
Live Time Clock
LMDI Autolinks
LMDI My Topics
Login Required
Max-width switch
mChat Extension
Member Profile Views
MOB add Active Topics link on viewtopic tools
National Flags
Nested Color Parser
New Private Message With Ajax
Note Extension
Obscure Contact Us
Online Status
Password Strength
phpBB.de - Move Message
phpBB3 SEO Sitemap
phpBB 3.1 Auto Ban
phpBB Display Age Users
PhpBB Xmas
PM Search Extension
Poster IP in Viewtopic
Posting reset button
Post Links
Post new topic
Post Numbers
Posts merging
Pretty Topic
Previous / Next topic
Prime note bbcode
Prime Post Revision
Profile Switcher
Quickedit
QuickReply Reloaded
Quick Reply Toggle
Quoted Images as Thumbnails
Real Time Notifications
Red title for new topic and new reply
Reset post count
s9e/mediaembed
Screen resolution in viewtopic
Seo Meta Description
Site logo
Smart Subjects
Smilie Signs
smilies scroll box
Sort Topics
Special Title
Stop Forum Spam
Survey
Thanks for posts
Topic Author
Topic Description
Topic icons on index
User Merge
Username Colour Changer
Username History
User ranks list
User Statistics
User Topic Count
User topics & posts per page
Was This Topic Useful?
Welcome back
Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am
Contact:

Re: I think I've just found a bug

by LavIgor » Thu Aug 25, 2016 9:55 pm

So many extensions, that's nice. :)

Can you PM me with test account details so that I can test the problem on your board?

Best regards,
Igor
LavIgor
Registered User
Posts: 541
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:47 pm

Re: I think I've just found a bug

by Bruce Banner » Sat Aug 27, 2016 5:57 am

LavIgor wrote:So many extensions, that's nice. :)

Can you PM me with test account details so that I can test the problem on your board?

Best regards,
Igor


Hey. Sorry for taking so long to get back about this. Problem solved. Turns out it was just an FLV video I'd posted. Somehow, it messed up the page it was on. The previous page was fine, and all posts leading up to the FLV were fine, but every post after was messed up until I got on to the next page when everything went back to normal. Sorry for worrying ya about nothing.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am
Contact: