Remove Subject from Replies

Bug - subject removed, but there is no blank line. - Remove Subject from Replies

Bug - subject removed, but there is no blank line.

by eterror » Thu Jun 22, 2017 7:09 pm

Look at this image you should add some 'blank new line' instead of 'RE:'

(post 3rd and 4th)

Image


Style: proflat
eterror
Registered User
Posts: 35
Joined: Mon Oct 05, 2015 7:19 pm
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by cvxcvx » Thu Jun 29, 2017 9:29 pm

Hi. This same is from style prosilver.
cvxcvx
Registered User
Posts: 8
Joined: Thu Apr 20, 2017 10:39 am
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by andreask » Wed Sep 27, 2017 3:14 pm

Hi,

I edited file senky/removesubjectfromreplies/styles/all/template/event/viewtopic_body_post_subject_before.html
And added this

Code: Select all

<div style="height: 10px"></div>
before this...

Code: Select all

<div class="hidden">
<!-- ENDIF -->
And not it's not under the buttons! :D
Image
Here is what I am working on right now...
Inactive User Manager for phpBB
Give it a try...
If you would like to buy me a bier ;) for my work I will drink it on a hot summer day and thank you!!!
andreask
Registered User
Posts: 526
Joined: Fri Feb 27, 2009 6:13 pm
Name: Andreas
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by Senky » Sat Jan 13, 2018 12:27 pm

Hi guys,
new version has been submitted that fixes this problem.
Senky
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 2124
Joined: Thu Apr 30, 2009 8:49 pm
Name: Jakub
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by demonlibra » Wed Feb 28, 2018 5:47 pm

Senky wrote:Hi guys,
new version has been submitted that fixes this problem.
Are you sure? I have the same bug in 2.0.3 and added code <div style="height: 10px"></div>

andreask, thanks for solution.
demonlibra
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat Dec 04, 2010 8:20 pm
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by Art Poulos » Mon Mar 19, 2018 4:54 pm

Same here.
Thanks Andrea,
Νά 'σαι καλά.
Art Poulos
Registered User
Posts: 87
Joined: Thu May 01, 2014 2:38 pm
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by Senky » Thu Mar 22, 2018 1:22 pm

Guys,
can you post URLs of your boards? Did you try Ctrl+F5 to refresh the assets in the cache?
Senky
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 2124
Joined: Thu Apr 30, 2009 8:49 pm
Name: Jakub
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by wads24 » Sat Jan 12, 2019 2:26 am

I have Version:2.0.6, and I am still seeing this bug on my forum.
Capture.JPG
Capture.JPG (16.64 KiB) Viewed 75 times
Thanks in advance for a reply.
User avatar
wads24
Registered User
Posts: 519
Joined: Fri Jun 10, 2005 4:44 am
Name: James

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by Senky » Sat Jan 12, 2019 9:48 am

wads24 wrote:I have Version:2.0.6, and I am still seeing this bug on my forum.
I need a test account since your board doesn't allow guests see posts.
Senky
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 2124
Joined: Thu Apr 30, 2009 8:49 pm
Name: Jakub
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by AxEgo » Tue Jan 15, 2019 2:26 pm

I also have had the problem with the text under the icons, even after upgrading to version 2.0.6

I fixed the problem by editing ext\senky\removesubjectfromreplies\styles\prosilver\theme\removesubjectfromreplies.css

Change the file to read:
.post .content {
margin-top: 1.5em;
padding-top: 10px;
}

That solved the problem for me. You have to make the change every time you update the addon though.
AxEgo
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Apr 06, 2018 8:19 am
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by wads24 » Tue Jan 15, 2019 4:52 pm

Senky wrote:
wads24 wrote:I have Version:2.0.6, and I am still seeing this bug on my forum.
I need a test account since your board doesn't allow guests see posts.
PM Sent... Here is another example
Capture2.JPG
Thanks in advance for a reply.
User avatar
wads24
Registered User
Posts: 519
Joined: Fri Jun 10, 2005 4:44 am
Name: James

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by Senky » Wed Jan 16, 2019 11:11 am

No such thing in my browser:
Snímka obrazovky 2019-01-16 o 12.10.35.png
What browser are you using?
Senky
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 2124
Joined: Thu Apr 30, 2009 8:49 pm
Name: Jakub
Contact:

Re: Bug - subject removed, but there is no blank line.

by KnownSyntax » Sat Aug 10, 2019 4:39 am

Senky, this occurs with Edge (current version, not the Chromium remake), IE, and another off-brand browser (using it's own rendering engine) on a fresh phpBB 3.2.7 install.

Adding the code that was noted above fixed the issue, so it might just need a new line break to shove the text from not showing underneath the buttons.
KnownSyntax
Registered User
Posts: 37
Joined: Mon Sep 22, 2014 8:47 pm
Location: Arizona, United States