Simple mentions

Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :) - Simple mentions

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by Paul » Sun Dec 31, 2017 5:11 pm

The extension does not understand sending notifications when editing, as it has no idea if the mention was there previously or not
Knock knock
Race condition
Who's there?

My BlogMy Photosmy phpBB Extensionscustom phpBB work & Development
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 25317
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by webdevilopers » Sun Dec 09, 2018 11:10 am

Fix worked for me on 3.2.4 and PHP71. Thanks!
User avatar
webdevilopers
Registered User
Posts: 2
Joined: Sun Dec 09, 2018 9:23 am
Contact:

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by DarKMaSk » Tue Mar 19, 2019 5:25 am

neeraj.sinha wrote:Finally, I managed to resolve it. For benefit of others. Here's what you need to do:

1. Upload the extentions to relevant directory (/ext)
2. ACP >> Customize >> Simple Mentions >> Enable
3. ACP >> Permissions >> Global Permissions >> Group Permissions >> Registered Users >> User Permissions >> Roles >> Mics >> Can use the mention System = Yes
OR
3. ACP >> Permissions >> Permission Roles >> User Roles >> Standard Features >> Edit >> User permissions >> Mics >> Can use the mention System = Yes

@Paul: It would be great if you can add the above instructions on the mod installation instructions so that no one has to scourge through various threads here and there to find it out. With various mention of roles, I was confused and thought it to be ACP >> Permissions >> Permission Roles >> Forum Roles

Nice extension Paul! :)
I cannot see anything, no button, no link.... nothing. Nothing is happening when I mention someone by "@some_member". I am using phpbb 3.2.5, prosilver theme and php 7.0.
Be a Phoenix... Reborn and rise from the ashes of failure.
User avatar
DarKMaSk
Registered User
Posts: 38
Joined: Mon Aug 13, 2012 7:29 pm
Contact:

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by keflin » Sun Mar 24, 2019 3:58 pm

Having the same issue, no button and no drop down when starting off with @. phpbb 3.2.5, prosilver and all permissions are correct.
keflin
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 21, 2019 10:41 pm
Contact:

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by keflin » Sun Mar 24, 2019 5:44 pm

Okay, was able to get the mention button to appear, but still no drop down when I use @. I went to acp/posting/messages/bbccodes/settings "display on posting page" yes and the button appeared and I can use mentions manually. Not sure if they notify the user yet though.
keflin
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 21, 2019 10:41 pm
Contact:

Re: Not working on my board with phpBB3.2.1 - Resolved :)

by Paul » Mon Mar 25, 2019 1:51 pm

There isn't supposed to be a button at all. If the dropdown is not showing up you didn't setup the permissions correctly most likely. Please open a new topic instead bumping a old one, which is also marked as resolved.
Knock knock
Race condition
Who's there?

My BlogMy Photosmy phpBB Extensionscustom phpBB work & Development
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 25317
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact: