Simple mentions

Weird behaviour (maybe a bug?) with Quotes - Simple mentions

Weird behaviour (maybe a bug?) with Quotes

by cholo981 » Mon Oct 16, 2017 5:10 pm

Hello,
if I reply to a post with a mention in it, using the Quote button, I can't make a mention in that post. Even outside the quote area.

That only happens if you start a new post from the "quote" button on a post containing mentions, for what I saw.
If you start a blank post and you add the same post quote from the list under the editor, the mention drop down list works fine.

Also (but you probably already know), if you try to start a mention just after a closed bbcode tag without a space, the drop down doesn't appears. No big deal, just reporting.

Cheers
User avatar
cholo981
Registered User
Posts: 62
Joined: Mon Nov 10, 2014 9:40 am
Contact:

Re: Weird behaviour (maybe a bug?) with Quotes

by cholo981 » Thu Nov 23, 2017 1:50 pm

Up

Now I notice that if you quote a message which contains just a mention and no text, the popup keeps spawning until you delete the "@", which is very annoying.
User avatar
cholo981
Registered User
Posts: 62
Joined: Mon Nov 10, 2014 9:40 am
Contact:

Re: Weird behaviour (maybe a bug?) with Quotes

by prl » Mon Dec 11, 2017 7:24 pm

cholo981 wrote:Up

Now I notice that if you quote a message which contains just a mention and no text, the popup keeps spawning until you delete the "@", which is very annoying.
This bug has been mentioned before:
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/177536

No fix as of now.
prl
Registered User
Posts: 97
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:13 pm
Contact: