Simple Spoiler BBCode

Title with emojis - Simple Spoiler BBCode

Title with emojis

by BigBoosting » Tue Mar 20, 2018 3:29 pm

Hello, this is a wonderful extension. I see in the screenshots on Contribution Details that spoiler titles are supposed to allow emojis, but they are not showing up on my site. It's just the smilies code. They work in the spoiler itself, just not the title. Otherwise, the extension works flawlessly. Is there something I could try to make them work in the title? It's not a deal-breaker, it would just be nice.

I upgraded from 1.0.8 by disabling the extension, deleting the files, uploading 1.2.1 and deleting data. Then enabled 1.2.1.

Thanks for your work on this extension!
Erica
BigBoosting
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jul 05, 2017 2:14 pm
Contact:

Re: Title with emojis

by AbaddonOrmuz » Tue Mar 20, 2018 11:44 pm

Hi,

Thanks for the kind words.

Which web browser are you using? A similar issue was reported a long time ago but it was a browser issue:

viewtopic.php?t=2402856#p14621261

I'll look into it, but please try using a diferent web browser to see it the issue persists.
Some of my phpBB extensions:
Image Imgur | :chart_with_upwards_trend: SEO Metadata | Image Markdown | :lock: Auto-lock Topics
:trophy: Check out all my validated extensions :trophy:

:penguin: Arch Linux user :penguin:
User avatar
AbaddonOrmuz
Recognised Extension Developer
Posts: 985
Joined: Wed Dec 25, 2013 9:06 pm
Location: /dev/null
Name: Alfredo
Contact:

Re: Title with emojis

by BigBoosting » Wed Mar 21, 2018 11:15 pm

AbaddonOrmuz wrote:Hi,

Thanks for the kind words.

Which web browser are you using? A similar issue was reported a long time ago but it was a browser issue:

viewtopic.php?t=2402856#p14621261

I'll look into it, but please try using a diferent web browser to see it the issue persists.
Chrome 64.0 and Firefox 59.0.1
BigBoosting
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jul 05, 2017 2:14 pm
Contact:

Re: Title with emojis

by AbaddonOrmuz » Mon Mar 26, 2018 12:35 am

BigBoosting wrote:Chrome 64.0 and Firefox 59.0.1
Which operative system (and version) are you using? Can you provide a link to a post showing this problem?

I've been trying to track it down however I don't see any issues.
Some of my phpBB extensions:
Image Imgur | :chart_with_upwards_trend: SEO Metadata | Image Markdown | :lock: Auto-lock Topics
:trophy: Check out all my validated extensions :trophy:

:penguin: Arch Linux user :penguin:
User avatar
AbaddonOrmuz
Recognised Extension Developer
Posts: 985
Joined: Wed Dec 25, 2013 9:06 pm
Location: /dev/null
Name: Alfredo
Contact: