Thanks for posts

TfP displays in prosilver but not in modified prosilver - Thanks for posts

TfP displays in prosilver but not in modified prosilver

by funtent » Thu Sep 03, 2020 6:52 pm

Thanks for the extension.

There are no thumbs up icons in threads or thanks tally in profiles, etc. No sign of TfP.

I am using a custom theme.

Previewing stock prosilver 3.3.1, TfP does display and does work via ACP -> Styles -> prosilver -> Preview.

The problem has got something to do with my theme, but my theme is 99%+ prosilver. I changed overall_header.html, overall_footer.html and added a stylesheet. I can't think of anything else I changed.

It's not a css problem because I don't find "fa-thumbs-o-up" in the source of my custom theme on viewtopic.php pages.

There is nothing in ACP -> Extensions (settings). It does appear as enabled in ACP -> Extensions Manager as version 2.0.7.

Nothing in Apache error logs. I've cleared cache.

phpBB 3.3.1 and Thanks for Posts 2.0.7

Can you point me in the right direction? Thanks very much.
funtent
Registered User
Posts: 276
Joined: Fri Aug 27, 2004 4:30 pm
Location: Denver
Contact:

Re: TfP displays in prosilver but not in modified prosilver

by rxu » Fri Sep 04, 2020 2:15 am

If you send me your modified style I'll try to take a look.
rxu
Extensions Development Team
Posts: 3431
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: TfP displays in prosilver but not in modified prosilver

by funtent » Sat Sep 05, 2020 3:19 am

I got it working. It was something to do with my style taking prosilver as a parent, or a theme name collision. Moving it out from under prosilver, deleting prosilver, and naming my theme "prosilver" in the .cfg file made TfP work.

Thanks for your kind offer, rxu!
funtent
Registered User
Posts: 276
Joined: Fri Aug 27, 2004 4:30 pm
Location: Denver
Contact: