Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

ACP Announcement Centre

Unresponsive Script - ACP Announcement Centre

Unresponsive Script

by wileycoyote » Sat May 25, 2013 12:34 am

Board Version: 3.0.11
Mod Version: 1.2.5
OS: Windows XP/Windows 7/Mac 10.6/Ubuntu 12.04
Browser: IE/Firefox/Safari/Rekonq/I'm sure any others
Browser Version: Doesn't seem to matter
Comfort Level: I'm Linux admin, so I'm at least moderately comfortable with all technologies involved.
Method of install: Manual, including copying prosilver files to the custom theme directories, refreshing all templates, imagesets, themes & purging the cache.
Themes: Artodia Black/Artodia Ultra Blue (both prosilver based)
Additional Info: Let me know if you need any.

Install seemed to go well & for the ACP module everything works as expected. It's not until I try to use the module as a moderator (with Announcement privs) that I have troubles.

When loading the MCP Announcement Centre module in a browser, the browser goes unresponsive for a few moments before a dialog box comes up stating that there is an unresponsive script (mcp.php?i=204:52) & asking if I should allow it to continue running. If I continue to let it run, it chews up more & more memory until I finally kill it. Once I kill it, the page seems to appear & work fine. The browser process at that point is using an enormous amount of memory though.

Using MCP Announcement Centre with prosilver works flawlessly.

The only Browser/OS combination I could get it to work with without the dialog was Windows XP/Firefox 21, and even then, the browser was using ~1.3G of memory compared to a fresh startup memory usage of ~215KB

This is a test site, so if you need some credentials, PM me & I can get those for you.
wileycoyote
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat May 25, 2013 12:01 am
Contact:

Re: Unresponsive Script

by Blue Blood » Wed May 29, 2013 11:53 pm

So it works fine with prosilver and subsilver2 but not your custom theme?
User avatar
Blue Blood
Registered User
Posts: 763
Joined: Sat Apr 11, 2009 7:09 am
Location: U§A
Name: Blue Blood
Contact:

Re: Unresponsive Script

by wileycoyote » Thu May 30, 2013 2:54 am

I haven't installed it for subsilver2, but yes, it works fine with prosilver, just not my two custom themes.
wileycoyote
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat May 25, 2013 12:01 am
Contact:

Re: Unresponsive Script

by wileycoyote » Tue Jul 02, 2013 4:19 pm

Is there anything else I can provide that may help?
wileycoyote
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat May 25, 2013 12:01 am
Contact: