Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

ACP Announcement Centre

A problem in Chrome. - ACP Announcement Centre

A problem in Chrome.

by Kegli » Fri Apr 01, 2011 3:55 am

I seem to have an image problem with ACP AC in chrome.

Take a look at my site http://www.esportsbarrie.ca in Chrome and you'll see what I mean.

I don't know if this is a coding issue, or whether I'm missing an image file.
Kegli
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 23, 2011 7:55 pm
Contact:

Re: A problem in Chrome.

by Kegli » Fri Apr 01, 2011 3:28 pm

Image

FIXED:
If anyone has a problem in ACP AC where you have four boxes like these, it means you are missing 4 png files named "tl.png","tr.png","bl.png","br.png" which my forum style didn't have (in fact none of mine did).

I think they are supposed to be placement holders, I just created 4 png files at 18x18 pixels (the dimension of the missing images) and create them with a transparent background.

Hope that helps someone else sometime.
Kegli
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 23, 2011 7:55 pm
Contact:

Re: A problem in Chrome.

by lefty74 » Fri Apr 01, 2011 4:59 pm

which style html file did you use for your board?
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact: