Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Add Homepage link in header

Update coming? 3.0.10 - Add Homepage link in header

Update coming? 3.0.10

by SteveGermano » Mon Jan 30, 2012 5:12 am

I would love to add this to my forum. Is there an updated version coming for the 3.0.10 version? thanks.
SteveGermano
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Jan 29, 2012 6:02 am
Contact:

Re: Update coming? 3.0.10

by Oyabun1 » Mon Jan 30, 2012 5:16 am

Why does it need an update? Just because it was validated for an earlier version doesn't mean it will not also work on later versions.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: Update coming? 3.0.10

by SteveGermano » Mon Jan 30, 2012 5:18 am

so does this mean it will work for 3.0.10? I dont have a demo board to test with ATM...
SteveGermano
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Jan 29, 2012 6:02 am
Contact:

Re: Update coming? 3.0.10

by Oyabun1 » Mon Jan 30, 2012 5:26 am

Yes.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: Update coming? 3.0.10

by fredrik_a » Thu Feb 20, 2014 9:08 am

Is there any way to find out if this will also work with 3.0.12 using Automod? Automod does show a big red warning that installing the MOD might break something. Can that be ignored?

Edit: I tried the install using Automod for 3.0.12 and noted that it failed since there was a "find" operation that failed.

Edit2: I concluded that the failure reason when installing this MOD is that breadcrumb_microdata_for_phpbb3_1_0_0-MOD had already changed the overall_header file and the find operation thus failed. So I uninstalled the breadcrumb MOD and then the install of the MOD succeeded. However, when I thereafter re-installed the breadcrumb MOD I think it killed the homepage-MOD by editing the same line in the overall_header.
fredrik_a
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Mar 09, 2009 11:34 pm
Contact: