Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

I forgot - Send Username and Password

Problem with email addresses - I forgot - Send Username and Password

Problem with email addresses

by w5hro » Fri Jan 20, 2012 12:49 am

Hi, I'm not sure if this problem is only related to this MOD or if it is a phpBB3 wide issue because I have had this problem before when people register.

The problem is users who have only 2 character email addresses after the dot instead of the normal 3 characters like .com or .net.

I have had two Canadian users so far with .ca addresses who can’t get their temporary passwords because the system comes back and tells them their email addresses are not recognized because it’s looking for the 3rd letter after the .ca and can’t find it.

How can we correct this problem?

P.S. I'm using phpBB 3.0.9

Thanks...
User avatar
w5hro
Registered User
Posts: 100
Joined: Sun Jan 16, 2011 4:40 pm
Contact:

Re: Problem with email addresses

by Boardtalk.net » Fri Jan 20, 2012 10:44 pm

Hi w5hro,
Thanks for your interest in the modification but I think your query is more for the general support area of the forum especially as you 'had this problem before when people register'. On my own forum recently I sent out a mass email to the members with details of the new 'send password and username', dozens of members took advantage of it without problems; many of whom use the '.ie' internet domain for their email. I could speculate on the reasons for your problem but it wouldn't be productive in finding a solution.
Please keep us updated on how you get on.
Thanks,
Boardtalk
User avatar
Boardtalk.net
Registered User
Posts: 1219
Joined: Fri Jun 05, 2009 8:12 pm
Location: Ireland
Name: Colette
Contact:

Re: Problem with email addresses

by bill-burridge » Tue Apr 24, 2012 8:23 am

I have just installed your MOD and appear to have the same problem. I tried to test it with my test user address (which ends in .co.za) and it now tells me that this email address does not exist.
bill-burridge
Registered User
Posts: 45
Joined: Tue Apr 07, 2009 2:57 pm
Contact:

Re: Problem with email addresses

by bill-burridge » Tue Apr 24, 2012 8:34 am

Apologies - this is not the problem as I just tried the same thing with a .com address and got the same message.

I'll post a new topic and perhaps you can assist me there?
bill-burridge
Registered User
Posts: 45
Joined: Tue Apr 07, 2009 2:57 pm
Contact: