Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Sortables CAPTCHA Plugin

Installed but not working properly - Sortables CAPTCHA Plugin

Installed but not working properly

by bpsekh » Thu Jul 10, 2014 6:26 am

I've installed the Sortables plugin on my site, but it does not seem to work at all.

I can't drag over the categories, and the mod itself seems to appear in plain text, with dragging having no effect.

Image

I'm using the Terayon4 style, but I've copied over the /js folder as well as captures_sortable.html

Anyone know what I can do to solve this problem? I'm having some issues with Spam and need to stop the spammers!
bpsekh
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Jun 24, 2014 7:14 am
Contact:

Re: Installed but not working properly

by Derky » Sun Jul 13, 2014 8:05 pm

This problem is usually caused by missing or conflicting JavaScript.
Can you make sure there are no JavaScript errors and can you post the URL of your forum?
User avatar
Derky
Development Team Member
Development Team Member
Posts: 4825
Joined: Sun Apr 10, 2005 9:58 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Installed but not working properly

by Ruin8 » Mon Jan 12, 2015 4:51 am

I'm having the same problem. All files seem to be in place, and I tried it on both vanilla themes

my url is *redacted*

Image

console (View image for full size):
Image
Last edited by Ruin8 on Mon Jan 12, 2015 9:47 pm
Ruin8
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Feb 14, 2007 9:53 am

Re: Installed but not working properly

by Derky » Mon Jan 12, 2015 5:31 pm

Either the JavaScript files aren't loaded or jQuery is loaded twice.

Can you provide your forum URL?
User avatar
Derky
Development Team Member
Development Team Member
Posts: 4825
Joined: Sun Apr 10, 2005 9:58 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Installed but not working properly

by Ruin8 » Mon Jan 12, 2015 5:40 pm

I added my url in the previous post. It is *redacted*

Thanks for your help!
Last edited by Ruin8 on Mon Jan 12, 2015 9:47 pm
Ruin8
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Feb 14, 2007 9:53 am

Re: Installed but not working properly

by Derky » Mon Jan 12, 2015 8:18 pm

Oh it's something else. You are using the subsilver2-based template files while you have a prosilver-based style.
Download the plugin again and copy the files from: /root/styles/prosilver/template/*.*
to: /styles/prosilver_gszone/template/*.*

Go to the ACP > Styles > Templates and refresh prosilver_gszone.
User avatar
Derky
Development Team Member
Development Team Member
Posts: 4825
Joined: Sun Apr 10, 2005 9:58 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Installed but not working properly

by Ruin8 » Mon Jan 12, 2015 8:41 pm

Excellent. That fixed it!

Thanks
Ruin8
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Feb 14, 2007 9:53 am