Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Thanks for posts

I can't install Thanks For Posts in we_clearblue - Thanks for posts

I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Thu Jul 30, 2015 10:57 am

I installed Thanks For Posts in we_clearblue, but the thanks button didn't appear, why?
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact:

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by 5hocK » Thu Jul 30, 2015 7:04 pm

Could be any number of reasons.
  • Files not uploaded to the style
  • Edits to the style not done
  • Edits to the style done incorrectly
  • Permissions not set
  • Cache not cleared
  • Browser cache not cleared
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.
User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Tue Aug 11, 2015 3:11 pm

5hocK wrote:Could be any number of reasons.
  • Files not uploaded to the style
  • Edits to the style not done
  • Edits to the style done incorrectly
  • Permissions not set
  • Cache not cleared
  • Browser cache not cleared

I installed again, work good in /install_thanks_mod.php#, in profile is appearing the Thanks Lists:
Thanks list

Has thanked: 0 times
Been thanked: 0 times

But in topics no, look: http://prntscr.com/83el6n what is that? How i can resolve this problem?
Sorry for the errors but i don't speak english very good. :D
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact:

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by 5hocK » Tue Aug 11, 2015 7:19 pm

Does the Mod work on prosilver style?
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.
User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Wed Aug 12, 2015 10:24 am

Prosilver is not appearing, just we_clearblue what is this shit? I can resolve?
I seen the button is appearing but, not normal.
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact:

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by 5hocK » Wed Aug 12, 2015 11:37 am

This will be easier if you put your board onto prosilver and post a URL
razvanelul wrote:Prosilver is not appearing

razvanelul wrote:I seen the button is appearing but, not normal.

Not sure what you mean :?:
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.
User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Wed Aug 12, 2015 8:09 pm

5hocK wrote:This will be easier if you put your board onto prosilver and post a URL
razvanelul wrote:Prosilver is not appearing

razvanelul wrote:I seen the button is appearing but, not normal.

Not sure what you mean :?:

Like this: http://prntscr.com/83py08
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact:

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by 5hocK » Wed Aug 12, 2015 9:06 pm

razvanelul wrote:Like this: http://prntscr.com/83py08

Does it work properly on prosilver? If it does not, then you really have installed it badly, if it does, then it's your edits to we_clearblue that need checking (cannot check without a URL) or you haven't uploaded the files to that style.
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.
User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Wed Aug 12, 2015 9:16 pm

5hocK wrote:
razvanelul wrote:Like this: http://prntscr.com/83py08

Does it work properly on prosilver? If it does not, then you really have installed it badly, if it does, then it's your edits to we_clearblue that need checking (cannot check without a URL) or you haven't uploaded the files to that style.

Is not appearing prosilver, i don't know why, i upload the files corectlly, what i can do?
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact:

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by 5hocK » Thu Aug 13, 2015 8:07 am

You must have installed it badly, otherwise it would work on prosilver, did you install with automod, or did you install manually?
If you installed with automod, did you get any red error messages?
If you installed manually, double check all files are uploaded to both styles, recheck your edits to both styles and clear your cache.
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.
User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: I can't install Thanks For Posts in we_clearblue

by razvanelul » Sun Aug 16, 2015 9:12 am

5hocK wrote:You must have installed it badly, otherwise it would work on prosilver, did you install with automod, or did you install manually?
If you installed with automod, did you get any red error messages?
If you installed manually, double check all files are uploaded to both styles, recheck your edits to both styles and clear your cache.

I tried to install the files from a friend, but the installation doesn't work, now i try to install again.
I installed manually, no automod.
razvanelul
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:32 am
Contact: