Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Thanks for posts

Not showing the button thanks or rating - Thanks for posts

Not showing the button thanks or rating

by theodorm » Sun Apr 01, 2012 1:30 pm

On this websitethankslist and toplist appears but I can't rate any post and in Posting it doesn't show up the menu;
I'm using phpbb 3.0.8 and I use the version 1.3.1 of thanks list
Please help!

Thank you,anticipated
theodorm
Registered User
Posts: 62
Joined: Sun Dec 18, 2011 10:01 am
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by Палыч » Sun Apr 01, 2012 1:45 pm

Sorry for my bad english
User avatar
Палыч
Translator
Posts: 1543
Joined: Sun Jul 01, 2007 7:59 pm
Location: St. Petersburg
Name: Сергей
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by theodorm » Sun Apr 01, 2012 4:18 pm

sorry but I don't know what I've missed
theodorm
Registered User
Posts: 62
Joined: Sun Dec 18, 2011 10:01 am
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by Палыч » Sun Apr 01, 2012 5:07 pm

I also
Sorry for my bad english
User avatar
Палыч
Translator
Posts: 1543
Joined: Sun Jul 01, 2007 7:59 pm
Location: St. Petersburg
Name: Сергей
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by theodorm » Sun Apr 01, 2012 6:36 pm

Let me be more specific!This image doesn't look like in the screenshots,I mean i don't have the counter button and this should be at 1.3.1 version ;compare the last two pictures with the first one.The first one is what you've uploaded which is normally but in mine it doesn;t appear.
Also in the 2nd picture you can see I have thankslists and toplist but not thanks button.I would be very happy if someone could tell me what line to add because I can't figure it out
Attachments
thanks.JPG
thanks2.JPG
ACP_setting.png
theodorm
Registered User
Posts: 62
Joined: Sun Dec 18, 2011 10:01 am
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by Палыч » Sun Apr 01, 2012 7:52 pm

You have the wrong configuration of the modules
test1.png

test2.png


theodorm wrote:but not thanks button


read http://www.phpbb.com/customise/db/mod/t ... /faq/f_284
step 7
Sorry for my bad english
User avatar
Палыч
Translator
Posts: 1543
Joined: Sun Jul 01, 2007 7:59 pm
Location: St. Petersburg
Name: Сергей
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by theodorm » Mon Apr 02, 2012 7:31 am

Not sure what you're talking about but I'll show you what happens at step 7.Registered users have full permissions including acl_thanks
Attachments
permission.JPG
group permssion.JPG
theodorm
Registered User
Posts: 62
Joined: Sun Dec 18, 2011 10:01 am
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by Jellybeanzy » Mon Apr 02, 2012 2:18 pm

I have been through the set up several times now in my test environment and had someone else check that I did everything detailed in the install instructions but i'm still not seeing the thanks button. I'm not sure what information I can post to you, I have checked the permissions in excess of 5 times and that are all correct.
Jellybeanzy
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Mar 15, 2012 10:53 pm
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by Палыч » Mon Apr 02, 2012 4:43 pm

@theodorm
You made ​​a mistake when editing /styles/prosilver/imageset/imageset.cfg

Code: Select all

img_icon_user_warn = icon_user_warn.gif*20*20img_thankposts = thankposts.gif*20*20
img_removethanks = removethanks.gif*20*20

must

Code: Select all

img_icon_user_warn = icon_user_warn.gif*20*20
img_thankposts = thankposts.gif*20*20
img_removethanks = removethanks.gif*20*20
Attachments
test2.png
test2.png (9.81 KiB) Viewed 576 times
Sorry for my bad english
User avatar
Палыч
Translator
Posts: 1543
Joined: Sun Jul 01, 2007 7:59 pm
Location: St. Petersburg
Name: Сергей
Contact:

Re: Not showing the button thanks or rating

by sajidanwar981 » Mon Aug 01, 2016 4:47 pm

I have follow the same instructions which thanks mode provided. but first of all my theme name is paradox while thanks mode using prosliver. which i have not found stylesheet.css in my theme. now i inuclde thanks.css within style8.css which is working but backgroung image not showing and not other images. below image can describe more better then me. Html is showing here which you can see.
Attachments
Capture.jpg
sajidanwar981
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Aug 01, 2016 4:31 pm
Contact: