Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Topic Text in Mouse Over

Not working in "Display last post" mode! - Topic Text in Mouse Over

Not working in "Display last post" mode!

by Dixel » Fri Apr 01, 2011 7:37 am

Hi..
I installed this mod and works fine in show first post mode but when i want to switch to show last post , shows nothing..
Here you can see how this ode appears in first post:
http://soundyshop.com/forum/search.php? ... ive_topics
what is the problem?
Dixel
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Oct 31, 2010 1:49 am
Contact:

Re: Not working in "Display last post" mode!

by RMcGirr83 » Fri Apr 01, 2011 8:37 am

Your edits are wrong.

Code: Select all

title="برو به صفحه" />برو به صفحه: <a href="./viewtopic.php?f=14&amp;t=29&amp;sid=23670dec81af3f50c4d4e3eeadfabfef&amp;start=0">


check the edits to search.php
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored
User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21059
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Not working in "Display last post" mode!

by Dixel » Fri Apr 01, 2011 10:11 am

thank you.
I installed this mod with automod.
How can i fix that exactly? which script is wrong?
Dixel
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Oct 31, 2010 1:49 am
Contact:

Re: Not working in "Display last post" mode!

by RMcGirr83 » Fri Apr 01, 2011 10:38 am

check the edits to search.php


It would probably help if you at least read what I type.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored
User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21059
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Not working in "Display last post" mode!

by Dixel » Fri Apr 01, 2011 11:50 am

I read what you typed.. Sorry but I don't know how to fix it! :?
I mean I checked search.php scripts but could not find what is wrong.. mod scripts seems ok .
maybe i have confused because of many problems in forum these days.
Dixel
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Oct 31, 2010 1:49 am
Contact:

Re: Not working in "Display last post" mode!

by RMcGirr83 » Fri Apr 01, 2011 12:22 pm

zip up your search.php file and search_results.html files.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored
User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21059
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact: