Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

User Blog Mod

some minor problems id need help with - User Blog Mod

some minor problems id need help with

by minoumimi » Tue Jul 15, 2014 7:52 am

Hey =p
apparently no other users on my site other then me has this problem
and i tested it out on another account and it is ok
But if i post a new blog on my admin account
i get this error

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/blog/includes/functions_attachments.php on line 192: trim() expects parameter 1 to be string, array given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2623: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3896)


thing is
the post does get posted and everything works fine and seems to happen only to me
noone else gets errors,
but it is just plain annoying for me


***Second thing***This one is solved**
I have tried Eeeeeeverything .. My icons on Index just won't show up**solved**
How i did it
EDIT: i found out why, it is using some default theme images
icon_ucp and icon_members in theme/images
so i just added them to my style



Still have this problem
Third thing and the weirdest...
Once people Log in from internet explorer the Blog completely disappears, they see it until they log in
Only on IE though
and i don't know why anyone would want to use IE other then to open install files but =x
if it is fixable
minoumimi
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Jul 03, 2014 7:21 am
Contact:

Re: some minor problems id need help with

by minoumimi » Wed Jul 16, 2014 1:13 am

well fixed everything other then my first problem
But since it only affects me i guess i will deal with it =o
Unless someone knows a fix
minoumimi
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Jul 03, 2014 7:21 am
Contact:

Re: some minor problems id need help with

by minoumimi » Wed Jul 16, 2014 3:54 pm

Well now it seems noone is able tp upload attachments even me ... all proper permissions are setup

thats what i get when i try to upload
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/blog/includes/functions_attachments.php on line 192: trim() expects parameter 1 to be string, array given
minoumimi
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Jul 03, 2014 7:21 am
Contact: