Support Toolkit

Undefined index - Support Toolkit

Undefined index

by biblexcursion » Fri Jan 03, 2014 12:16 am

I installed the stk folder into the root directory according to the instructions but when I go to run it I get this error. After I log in this comes up.


Emergency Repair Kit

Undefined index: use_browser

Click here to reload the STK
biblexcursion
Registered User
Posts: 168
Joined: Fri Sep 13, 2013 12:11 am
Contact:

Re: Undefined index

by Noxwizard » Sun Jan 05, 2014 5:20 am

What MODs do you have installed?
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: Undefined index

by Noxwizard » Sun Jan 05, 2014 6:07 am

Looks like it's the Automatic Timezone MOD. That MOD had some errors that should have prevented it from making it into the MODDB. To fix it, you need to rename the column it added to the users table. The correct name is use_browser and NOT use_client_browser like the install file says.

Run this query to fix it:

Code: Select all

ALTER TABLE phpbb_users CHANGE use_client_browser use_browser TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '1'

If your tables have a prefix other than phpbb_, you will need to change the phpbb_users section accordingly.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: Undefined index

by biblexcursion » Sun Jan 05, 2014 12:10 pm

That is working now. I am wanting to delete some mods from the admin control panel that I no longer use. These mods were installed when I moved over to advanced hosting from freeforums. I was having trouble with some mods and had to install new files to get the forum working properly.
biblexcursion
Registered User
Posts: 168
Joined: Fri Sep 13, 2013 12:11 am
Contact:

Re: Undefined index

by biblexcursion » Sun Jan 05, 2014 12:16 pm

Which is the tool to use to do that? Because I was advised on here to use this tool to do that.
biblexcursion
Registered User
Posts: 168
Joined: Fri Sep 13, 2013 12:11 am
Contact:

Re: Undefined index

by Noxwizard » Sun Jan 05, 2014 4:56 pm

There is no tool that can completely remove a MOD, unless it was installed with AutoMOD. The STK's database cleaner can remove database changes made by a MOD, but the file edits must still be undone.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: Undefined index

by biblexcursion » Sun Jan 05, 2014 11:34 pm

I have some mods like gallery, blog, Ultimate Points that I want to remove from admin panel mods tab, how do I do that? Because I do not use them.
biblexcursion
Registered User
Posts: 168
Joined: Fri Sep 13, 2013 12:11 am
Contact:

Re: Undefined index

by Oyabun1 » Mon Jan 06, 2014 12:00 am

As you were already told here
Oyabun1 wrote:Use the Support Tools > Database Cleaner tool in the Support Toolkit to remove database changes (including modules) from the MODs. Make sure you backup the database first.
Often removing the module added by a MOD is enough to remove it from being visible in the ACP.

(If you want to completely remove them you would also need to undo any file changes from the MODs.)
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill
Contact:

Re: Undefined index

by EXEMOK » Wed Dec 26, 2018 4:10 pm

Trying to upgrade board from 3.0.12 to 3.2.5
Please help where to dig.

In stk I receive
Undefined index: style_path
when running install from browser

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/template/twig/twig.php on line 142: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/template/twig/twig.php on line 145: Undefined index: style_parent_id
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_posts_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_topics_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_posts_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_topics_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_posts_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_topics_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_posts_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_topics_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_posts_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb/content_visibility.php on line 128: Undefined index: forum_topics_approved
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4495: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4496: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4497: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4505: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4506: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4512: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4514: Undefined index: style_path
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4515: Undefined index: style_path
EXEMOK
Registered User
Posts: 138
Joined: Fri Mar 29, 2002 5:48 pm
Location: Minsk
Contact:

Re: Undefined index

by Noxwizard » Fri Dec 28, 2018 12:36 am

You appear to be running this on a version of phpBB which is unsupported by the STK. Only phpBB 3.0.x is supported.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: Undefined index

by EXEMOK » Fri Dec 28, 2018 7:26 am

I am sure it was phpbb 3.0.11. The most sttange thing happened further. I've made pause, took a rest, a meal, played with children..afterthat upgrade completed successfully. I really can't understand what it was......
EXEMOK
Registered User
Posts: 138
Joined: Fri Mar 29, 2002 5:48 pm
Location: Minsk
Contact: